Aşık Ali Nurşani'nin Feryadı

28 Temmuz 2019 - 19:17

Ozan Ali Nurşani, oğlu Engin Nurşani'nin kanser olduğunu açıkladı

Halk ozanı Ali Nurşani'nin oğlu Engin Nurşani'nin, uzun süredir gırtlak kanser hastalığı ile mücadele ettiği ve ameliyat için yüklü para gerektiğini söyleyen baba Nurşani; Sosyal Medyada paylaştığı kısa video ile tüm sevenlerinden yardım talep etti.
 
İNTERNET'TEN PAYLAŞTIĞI VİDEOYLA YARDIM İSTEDİ
Aşık Ali Nurşani kendisi gibi kansere yakalanan oğlu Engin Nurşani için sevenlerinden yardım istedi. Gırtlak kanserine yakalanan oğlu Engin Nurşani'nin tedavisi için gerekli parayı bulamayan Aşık Ali Nurşani, internette paylaştığı bir video ile yardım çağrısında bulundu.



"NEYİM VARSA VERDİM"
Sosyal medya üzerenden sevenlerine seslenen Nurşani "Değerli canlarım. Gövdemin tek tüyü, bir tek oğlum, maalesef gırtlak kanserine yakalandı. Sizin, herkesin beni tüm sevenlerin desteğine ihtiyacım var. Neyim varsa verdim. Böyle olmasını istemezdim. Sizlere gelmek istemezdim. Fakat gün geldi, sizlerin kapısına çattım. Elinizden ne geliyorsa… Oğlumun kurtuluşu için yardıma ihtiyacım var. Bir baba olarak bunu diliyorum. Başka bir diyeceğim yok. Sizleri çok seviyorum. Var olun hepiniz" dedi.
Mehmet Emin KUŞ/ urfaradikal.com