Başkan Nihat Çiftçi, Tüm Yatırımcıları Karaköprü'ye Davet Etti

02 Mayıs 2024 - 18:36

    BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ, TÜM YATIRIMCILARI KARAKÖPRÜ'YE DAVET ETTİ  

Şanlıurfalı iş adamlarını ve sektör temsilcilerini Karaköprü’de yatırım yapmaya davet eden Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Karaköprü Belediyesi olarak alt ve üst yapı noktasında gerekli desteği vermeye hazırız. Tüm yatırımcılarımızı Karaköprü’de alışveriş yapmaya davet ediyoruz” dedi.
 
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ‘Şanlıurfa İnşaat, Yapı ve Dekorasyon’ fuarının açılışına katılarak sektör temsileri bir araya geldi. Tüm yatırımcıları Karaköprü’ye yatırım yapmaya davet eden Başkan Nihat Çiftçi, “Bölge esnafımızın kalkınması için sektör temsilcileri Karaköprü’de alışveriş yapmalı” dedi.
 
“ŞANLIURFA FUAR KENTİ OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
 
Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Şanlıurfa’ya kazandırdığı Fuar merkezinde gerçekleştirilen fuarların Şanlıurfa ekonomisine büyük bir katkı sunduğuna değinen Başkan Nihat Çiftçi, “Şanlıurfa İnşaat, Yapı ve Dekorasyon fuarını hep beraber açtık. Şanlıurfa Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ilgili sektör temsilcilerimiz ile birlikteydik. Her zaman dediğimiz gibi inşaat sektörü Karaköprü’de şekilleniyor”
 
“KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ OLARAK YATIRIMCILARIMIZIN ÖNÜNÜ AÇIYORUZ”,
 
“Karaköprü Belediyesi olarak yatırımcılarımızın önünü açmak için altyapı ve üst yapı alanında gerekli çalışmaları yürüterek Belediyemize sunulan projelerin incelemesi, projelendirilmesi ve ruhsatlandırılması için tüm birimlerimizle büyük bir özveri halinde çalışacağız. Tabi sektörünün önemli bir süreçten geçtiğini biliyor ve bu süreci elbirliğiler atlatmak için çalışıyoruz”
 
“ESNAFIMIZIN KALKINMASI İÇİN ALIŞVERİŞLERİNİZİ KARAKÖPRÜ’DEN YAPIN”
 
Esnaflarımızı el birliği ile kalkındırmak için yatırımları Karaköprü esnafından alışveriş yapmaya davet eden Başkan Nihat Çiftçi, “Bizimde firmalardan, müteahhitlerden talebimiz Karaköprü halkı olarak alışverişlerini Karaköprü’de yapmalarıdır.  Her sektör ve her imalat Karaköprü temsilciler tarafında sergilenmiş durumda biz ne kadar ilçemizde alışveriş yaparsak bizim esnafımız o kadar canlanır, canlanan esnaf ise Karaköprü’nün yaşam standartlarını yükseltme anlamında bir ticari merkez haline döner. Hepimiz hep birlikte burada yaşıyoruz tüm sektörleri düşünmemiz lazım ve bir Alışveriş seferberliği kampanası başlatmamız lazım.  Karaköprü’de alışverişinizi yapın. Hem halkımıza bir çağrımız var; İhtiyacınızı görebilecek her türlü malzeme araç gereç ihtiyaçların tamamı Karaköprü’müzde var esnafımızı kalkındırmak bizim elimizdedir.” şeklinde konuştu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Şanlıurfa İnşaat, Yapı ve Dekorasyon Fuarının açılışına Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Protokol Üyeleri, sektör temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.