Büyükşehir'den Otobüslerde Sterilizasyon Çalışması

29 Şubat 2020 - 15:56

Şanlıurfa'da her gün binlerce yolcunun taşındığı otobüslerde salgın hastalık riskine karşı dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmaları artırıldı.

Şanlıurfa'da her gün binlerce yolcunun taşındığı otobüslerde salgın hastalık riskine karşı dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmaları artırıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, halkın sağlıklı ve temiz bir ortamda seyahat edebilmesi için kent genelinde hizmet veren toplu taşıma araçlarında temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Günde 180 bine yakın yolcu taşıyan belediye araçları, günlük olarak araç içi ve dışı temizlik çalışması yapılıyor. Son günlerde dünya genelinde etkili olan salgın hastalık riskine karşı önlemlerini arttıran belediye, düzenli olarak araç içlerinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor.

Araçlarda ve duraklarda temizlik

Belediye, oluşabilecek enfeksiyonların olası bir şekilde vatandaşları etkilememesi için sefer saatleri dışında bünyesindeki atölyelerde beklettiği araçlarında hijyen ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bunun yanı sıra şehir merkezindeki 3 toplama merkezinde ve duraklarda çalışmalara devam ediyor.

Toplu taşıma araçların da seyahat yapan vatandaşlar, oluşabilecek salgın hastalıkların belediye ekipleri tarafından önceden önlem alınıp araçlarda temizlik çalışmaları yapıldığı için kendilerini güvende olduklarını belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

29 Şubat 2020 Cumartesi 15:38

ŞanlıurfaAraçGüncelSon Dakika  Son Dakika15:25
Sınırdaki Yunan zulmüne böyle isyan etti: Siz nasıl bir şeysiniz?
14:25
21 şehir, 33 şehit! Türkiye, kahraman evlatlarını uğurluyor
14:21
Erdoğan'dan sonra kameralar karşısına geçti: Benden ne istiyorsun?
14:20
Evde tedavi gören ünlü şovmen aylar sonra ilk kez görüntülendi
13:55
Görüntü sınırdan! Taksicilerle göçmenler arasında kavga çıktı
12:35
Sıfır kilometre araçlar sahiplerine ulaşamadan hurdaya döndü
12:35
"Kapıları açık tutacağız" deyip sınırı geçen göçmen sayısını açıkladı
11:30
Dünyanın en güçlü orduları! İşte Türkiye ve Suriye'nin sıralaması
11:18
Sınırda durum vahim! Göçmenler telleri aşıp tampon bölgeye geçti
Son Dakika Haberleri15:42 Hercai'nin son bölümünde neler yaşandı?14:20 Tedavisine evinde devam edilen Mehmet Ali Erbil, aylar sonra görüntülendi13:42 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan flaş açıklamalar13:42 Babasının asker olduğunu söyleyen Tuba Ünsal'dan duygulandıran sözler13:02 Haftanın en rüküş ünlüsü sizce kim?