Çiftçinin Tercihi: Yeşil Hayat Organik Gübre (fotoğraflı)

25 Ekim 2021 - 19:39

Şanlıurfa Viranşehir yolu üzeri 40. Km' de yabancı yatırımcılar tarafından kurulan tesiste üretilen organik gübreler, Türkiye iç pazarının yanı sıra birçok ülkeye de ihraç ediliyor.

urfaradikal.com haber sitemizin genel yayın yönetmeni Mehmet Emin Kuş ve  Yeşil Hayat organik gübre firmasının Şanlıurfa’daki üretim tesislerini ziyaret ederek,  Fabrikanın yetkilisi Zeki Yıldırım ile organik gübre üzerine bir sohbet gerçekleştirdiler.  Zeki Yıldırım'ın verdiği bu önemli bilgileri buyurun birlikte okuyalım:

Üreticilerimizin tarım topraklarımızı korumak ve gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarmak için organik gübreye yönelmesi gerektiğini kaydeden Yeşil Hayat Organik Gübre'nin Türkiye Satış  koodinatörü ve Türk ortağı Zeki Yıldırım; "Toprak, bizim geleceğimiz. Biz tarım ülkesiyiz, toprağımızı korumak zorundayız! Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek, temiz bir çevre bırakmak ve sahip olduğumuz en kıymetlimiz  toprağımızı korumak için Şanlıurfa’daki fabrikamızda YEŞİL HAYAT ORGANİK GÜBRE’ mizi üretiyoruz ve üreticilerimizin hizmetinize sunuyoruz." dedi.

Ayrıca Zeki Yıldırım,  sözlerine şunları da ekledi: 

"YEŞİL HAYAT ORGANİK GÜBRE’ lerimiz Buğday tarlalarına, Fıstık, badem, zeytin bahçelerine can olmak üzere yüklenip yola çıkarılıyor.

Şanlıurfa’daki fabrikamızda tamamen büyükbaş hayvan gübresinden Nano technology kullanılarak ürettiğimiz organik gübrelerimiz Bakanlığımızın desteklemesi kapsamında olup kullanıcı çiftçilerimize dekar başına 20 TL Organik Gübre desteklemesi verilmektedir. 

-YÜKSEK VERİM
-DÜŞÜK MALİYET
-DOĞAL/SAF ÜRÜN 
-TOPRAK DÜZENLEME
-TOPRAK GÜÇLENDİRME 
-SAĞLIKLI ÜRÜN 
-TEMİZ ÇEVRE

Gübrelerimizi Tüm Tarım kredi kooperatiflerinden ve Yetkili Bayilerimizden temin edebilirsiniz." dedi.

Bilgi için:
https://www.zekiyildirim.com.tr/tarim
04143149595
05326101163
iletişime geçebilirsiniz.

Haber: Mehmet Emin Kuş/ urfaradikal.com