Eyyübiye'de Yıl Sonu Kar Mesaisi Erken Başladı

31 Aralık 2025 - 19:11

Şanlıurfa'da bugün sabaha doğru başlayan kar yağışını hazırlıklı karşılayan Eyyübiye Belediyesi, tüm ekipman ve personeliyle sahada yerini aldı. Yağışın başlamasıyla birlikte tuzlama ve kumlama çalışmalarına başlayan ekipler, yağışın yoğunlaşmasıyla küreme çalışmalarını gerçekleştirdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, sahada bizzat koordine ettiği karla mücadele çalışmalarına Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri tam kadro iştirak etti. Öncelikle belediyenin sorumluluk alanında bulunan tüm yolları ulaşıma açık tutmaya gayret eden ekipler, kırsal yollarında da ulaşımın kesintisiz sağlanması için canla başla görev aldı.

Yılın son gününde karla mücadele eden Eyyübiye Belediyesi ekipleri, ulaşımın aksamaması için büyük bir çaba göstermeye devam ederken, Dergah ve Balıklıgöl civarı, Eyyüp Peygamber Makamı ve çevresinde de ziyaretçilerin rahat edebilmesi amacıyla kar temizleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Ekiplerin çalışmasını sahada koordine eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Kuş, kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya olan Şanlıurfa’da gerçekleşen kar yağışının sevinçle karşılandığını belirterek, yağışın olumsuz etkilerine karşı sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti.