Haliliye Belediyesi, Kompleksin açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi

21 Mayıs 2022 - 15:18

Haliliye Belediyesi tarafından inşa edilen Karşıyaka kompleksinin açılış töreni gerçekleşti. Açılışa çok sayıda vatandaş katıldı.

Haliliye Belediyesi tarafından Karşıyaka mahallesinde yapımı tamamlanan Kapalı Semt Pazarı Oto park, Halı saha, cami ve Zabıta Müdürlüğü’nün açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Karşıyaka kompleksine,  Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, AK Parti  Şanlıurfa Milletvekili  Zemzem Gülender Açanal, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, STK temsilcileri, Basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Törenin açılış mehter takımı ve Halk oyunları gösterisi ile başlarken, açılış konuşmasını ise Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yaptı.
Canpolat, açılış konuşmasında Karşıyakalı vatandaşlara yaptıkları yeni Kapalı Semt Pazarı Oto park, Halı saha, cami ve Zabıta Müdürlüğü’nün hayırlı olmasını diledi. Haliliye için çalışmalara hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.