Mil Maarif-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliğine Bekir Polat Atandı
Manevi, ilkeli ve liyakat esaslı sendikacılık anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Manevi, İlkeli ve Liyakatli Eğitim Çalışanları Sendikası (Mil Maarif-Sen), Şanlıurfa'daki teşkilatlanma çalışmalarında önemli bir görevlendirmeye imza attı.
Mil Maarif-Sen Genel Merkezi tarafından yapılan resmi açıklamayla, Şanlıurfa İl Temsilciliği görevine Bekir Polat’ın atandığı duyuruldu.
Atama kararının ardından görevine resmen başlayan Bekir Polat’ın, kentte sendikal çalışmalara yeni bir dinamizm kazandırması bekleniyor. Eğitim camiasında liyakat, adalet ve maneviyat eksenli yaklaşımıyla bilinen Mil Maarif-Sen, bu atamayla birlikte Şanlıurfa’daki örgütlenme ve saha faaliyetlerini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.
“Liyakat ve Adalet Odaklı Sendikacılık”
Görevlendirme sonrası bir açıklama yapan Mil Maarif-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi Bekir Polat, sendikal mücadelenin merkezinde eğitim çalışanlarının onur ve huzurunun yer aldığını vurguladı. Polat, “Şanlıurfa’nın eğitimdeki potansiyelini ve sahadaki sorunlarını yakından biliyoruz. Mil Maarif-Sen olarak ayrıştıran değil birleştiren, sorunları dile getirmekle yetinmeyip çözüm üreten bir anlayışla çalışacağız. Eğitim çalışanlarımızın haklarını, liyakati ve manevi değerlerimizi her platformda kararlılıkla savunacağız. Bu görevi şahsıma layık gören Genel Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.
Eğitim Çalışanlarına Birlik Çağrısı
Polat, Şanlıurfa’daki tüm öğretmen ve eğitim personeline de çağrıda bulunarak, “Fikri ve zikri ne olursa olsun; adaletten, liyakatten ve eğitimde kaliteden yana olan tüm meslektaşlarımızı Mil Maarif-Sen çatısı altında birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz. Kapımız herkese açıktır,” dedi.
Regaib Kandili Mesajı
Açıklamasının sonunda Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj da paylaşan Bekir Polat, üç ayların manevi iklimine girildiğini hatırlatarak, “Regaib Kandili; sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin güçlendiği müstesna zamanlardandır. Bu mübarek günlerin, barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin, İslam âleminin ve tüm insanlığın Regaib Kandili’ni ve mübarek üç aylarını tebrik ediyorum,” dedi.
Mil Maarif-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği görevine atanan Bekir Polat’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.