Reklam
Reklam

Ankara'nın Tek Pet Fuarı Eylül’de Başlıyor

“Evcil Hayvanlara Dair Her Şey” PETZOO Ankara fuarında

Ankara'nın Tek Pet Fuarı Eylül’de Başlıyor

“Evcil Hayvanlara Dair Her Şey” PETZOO Ankara fuarında

Ankara'nın Tek Pet Fuarı Eylül’de Başlıyor
04 Ağustos 2022 - 18:29
Reklam

Türkiye’de son yıllarda evcil hayvan ürünleri sektöründe açılan mağaza ve klinik sayısının yanı sıra ürün ve hizmet çeşitliliği de büyük artış gösterdi. Türkiye’nin en büyük evcil hayvan ürünleri fuarı markası PETZOO, yeni yatırımlarla endüstri olma yolunda hızla ilerleyen sektörü Ankara’da buluşturuyor. PETZOO Ankara Fuarı, 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Anfa Altın Park Expo Center’da düzenlenecek. Hem son tüketiciye hem de profesyonellere yönelik çeşitli etkinlikler planlanan fuarda, evcil hayvanlara dair her türlü ürün ve hizmetle birlikte renkli gösteriler ve yarışmalar da sergilenecek.

En renkli fuar PETZOO
Medyanın ve kamuoyunun en çok ilgi gösterdiği fuarlardan biri olan PETZOO Ankara, kedi, köpek, kuş, akvaryum canlıları, grooming şovları, ırk tanıtımları, kedi-köpek yarışmaları, evcil hayvan defileleri, derneklerle federasyonların düzenleyeceği özel etkinliklerle her zamanki gibi renkli görüntülere sahne olacak. Ayrıca evcil hayvan türlerine dair en yeni ürün ve hizmetlerin tanıtılacağı fuarda mama, yem, oyuncak, kozmetik, bakım ürünleri, sağlık ürünleri, kum, akvaryum, temizlik ürünleri, evcil hayvanlar için tasarlanan kıyafetler, aksesuarlar benzeri ürün ve malzemeler hayvan sahiplerinin beğenisine sunulacak.
“Türkiye artık ihracatçı ülke”
PETZOO fuarının organizatörü Ulusal Fuarcılık Genel Müdürü Selçuk Çetin sektörün gelişimi açısından fuarın önemini vurgulayarak “Dünya genelinde yaklaşık 300 milyar doların üzerindeki pet ürünleri pazarında 2023 yılında Türkiye’nin toplam hacminin 1 milyar doları geçmesi öngörülüyor. Ulusal ve uluslararası evcil hayvan ürünleri sektörünün bir araya gelmesini sağlayan buluşma noktası PETZOO, pazar büyütme, sektörü geliştirme, ihracatı arttırma odaklı bir organizasyon. Türkiye’nin markası PETZOO artık dünyanın pek çok ülkesinde tanınıyor. Türk evcil hayvan ürünleri sektörü her geçen gün teknoloji ve tesis yatırımlarını arttırarak gelişmeye devam ediyor. Günümüzde evcil hayvanlara dair her türlü ürün ve hizmet Türkiye’de üretilebiliyor. Yakın gelecekte marka ülke haline geleceğimize, büyük bir endüstri olacağımıza inanıyorum. Üretici ve ihracatçı firmaların ilk tercihi PETZOO Ankara’ya, yurt içinde 50’den fazla şehirden, yurt dışından ise 30’dan fazla ülkeden profesyonel ziyaretçi, alım heyeti ve satın almacının katılımı bekleniyor.” dedi.
PETZOO Ankara T.C. Ticaret Bakanlığı Desteği aldı
PETZOO Ankara bu yıl KOSGEB’e ek olarak T.C. Ticaret Bakanlığı sektörel nitelikli yurt içi fuarlar alanında da destek kapsamına alındı. Böylece yurt dışından profesyonel ziyaretçilerin fuara ilgisinin artması ve yoğun bir ziyaretçi katılımı bekleniyor. PETZOO Ankara Fuarı’nın ana sponsoru ise lisanslı ürünleri ile kısa sürede piyasada büyük ilgi gören Petfan oldu.

 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum