Reklam
Reklam

Başkan Beyazgül, ‘’Biz Büyük Bir Aileyiz’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova ilçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Beyazgül, birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir aile olduklarını söyledi.

Başkan Beyazgül, ‘’Biz Büyük Bir Aileyiz’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova ilçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Beyazgül, birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir aile olduklarını söyledi.

02 Nisan 2023 - 13:24
Reklam

Her fırsatta vatandaşlarla bir arada olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ramazan ayında her gün farklı bir ilçe ve farklı bir noktada vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Kaymakamı Akın Oruç ile birlikte ilçede kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. İftar programına katılan Başkan Beyazgül, burada vatandaşlarla yakından ilgilendi.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’ŞAHLANIŞ DÖNEMİNE GEÇİYORUZ’’

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye’nin bir şahlanış dönemine geçtiğini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’İlçemizde kurulan çadır aslında bizim büyük bir millet olduğumuzu, güzel bir aile olduğumuzu gösteriyor. Kalabalık içerisinde sevgi, merhamet ve güzelliklerle bir arada oluyoruz. Büyüklerimiz ve çocuklarımızla birlikteyiz ve biz büyük bir aileyiz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’la birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bozova İlçemizi seviyoruz. İlçemiz adeta sahil şehri gibi çok güzelleşiyor. El ele verip ilçemizdeki çalışmalarımızı büyük bir gayret ile sürdüreceğiz. Bozova ilçemizi inci gibi güzelleştireceğiz. Bin aydan hayırlı Kadir gecesinde bol dualar edelim. Milletimiz büyük sıkıntılar çekti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a dua edelim. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle artık şahlanış dönemine geçiyoruz’’ diye konuştu.

 

Bozova ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mustafa Taşçı, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti. Muhtar Taşçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bestelediği türküyü seslendirdi.

 

Başkan Beyazgül, geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen Muay Thai Avrupa Şampiyonasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sporcularından Alt Genç Bayanlar kategorisinde 42 kiloda Avrupa ikincisi olan Nurgül Alınmış ile bir araya gelerek başarılı sporcuya hediye verdi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ile birlikte ilçede yapımı tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, selden etkilenen Süleymaniye Mahallesi ile 13 ilçede 14 farklı noktada iftar çadırında Halil İbrahim bereketiyle yemek dağıtımını sürdürüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum