Reklam
Reklam

Harran Üniversitesi Rektörü, Güllüoğlu Hızlı Başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yeni görevine başlayan Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, görevi devralır almaz çalışmalarına hızlı başladı. Doktor ve Hocaların Üniversiteden ayrılmasına sebep olan tüm maddeler yeniden düzenlendi, başarılı Doktor olan Genel Cerrah Doç. Dr. Faik Tatlı geri dönüyor.    

Harran Üniversitesi Rektörü, Güllüoğlu Hızlı Başladı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yeni görevine başlayan Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, görevi devralır almaz çalışmalarına hızlı başladı. Doktor ve Hocaların Üniversiteden ayrılmasına sebep olan tüm maddeler yeniden düzenlendi, başarılı Doktor olan Genel Cerrah Doç. Dr. Faik Tatlı geri dönüyor.    

Harran Üniversitesi Rektörü, Güllüoğlu Hızlı Başladı
29 Mart 2023 - 18:01
Reklam

Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yeni görevine başladığı andan itibaren öğrenciler, Dekan, Dekan Yardımcısı ve Öğretim Elemanları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu, öneri ve taleplerini dinledi.
 
Harran Üniversitesi Rektörü Güllüoğlu hızlı başladı
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle, YÖK Başkanımız Sn. Prof. Dr. Erol Özvar'ın önerileriyle Harran Üniversitesi Rektörlüğüne atanmış bulunmaktayım. Ülkemize, Şehrimize ve Üniversitemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” mesajını sosyal medyada paylaşan Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, “Rektör olarak Öğrenci odaklıyım” diyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, “Bu Üniversite varsa, Öğrenci olduğu için var. Çok kıymetli Öğrencilerimizle bir araya gelerek; Eğitim, Sınav, Sosyal yaşam, Yemekhane, Yurt Barınma, Ulaşım, Güvenlik, Kütüphane ve Spor konularında neleri daha iyi yapabilirizi konuştuk. Daha sonra Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan, Dekan Yardımcısı ve Öğretim Elemanları ile bir araya geldik. Öneri ve taleplerini dinleyerek fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
 
İlk inceleme Üniversitenin Diş Hastahanesine
İlk ziyaretine Şanlıurfa Haliliye ilçesi Yenişehir Yerleşkesinde bulunan Üniversiteye bağlı Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret eden Rektör Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, “Fakülte Dekanımız Prof.Dr. İzzet Yavuz'un da eşlik ettiği ziyaretimde, Diş Hastahanemizde incelemelerde bulunarak hastaların sorunlarını dinledim” diye konuştu.
 
Doktor ve Hocaların Üniversiteden ayrılmasına sebep olan tüm maddeler yeniden düzenlendi
Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, “Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık Fakültelerinde Doktor, Hocalarımızın Üniversitemizden ayrılmasına sebep olan tüm maddeleri yeniden düzenledik. Başkanlığını yaptığım İlk senato toplantısında Öğretim Üyeliğine Yükselme ve Atanma Yönergesinde önemli değişiklikler yaptık. Hayırlı olsun” diyerek Şanlıurfalılara müjde verdi.
 
Başarılı Doktor olan Genel Cerrah Doç. Dr. Faik Tatlı geri dönüyor
Rektör olarak Üniversite Hastahanesini en iyi hale getirmek istediğini belirten Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, “Şehrime verdiğim en güzel haberlerden biri, başarılı Doktor olan Genel Cerrah Doç. Dr. Faik Tatlı Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanemize geri dönüyor. Görüşmelerimiz tamamlandı. Emeği geçen tüm Hocalarıma ve Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrılan Doktorlarımızın çoğu geri dönüyor. Rektör olarak Hastanemizi en iyi hale getirmek istiyorum. Hafta sonu sabah olmasına rağmen Doktor Hocalarımız ile Hastane İyileştirme Çalıştayında bir araya geldik. Davetimizi kırmayarak katılan değerli Hocalarımıza çok teşekkür ederim. Bu arada Depremden etkilenen Çocuk ve Gençlerimiz için Afet Polikliniğimizde randevusuz hizmet verilmeye devam edilmektedir” dedi.
 
Hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor
T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı heyeti Harran Üniversitesine ziyarette  bulundular. Savunma Sanayi, Teknoloji, Yazılım Kampüsü konularında istihdama yönelik yatırım ve projeler ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Yine, Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Adil Saraç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi gibi birçok konularda, Üniversite olarak işbirliği yapmaları kararlaştırıldı. Ayrıca, AK Parti MKYK Y Üyesi Vildan Polat Hanımefendi hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Üniversite Hastanesine geri dönen doktorlarıyla yaşadıkları sevinçlerine ortak oldular. Şanlıurfa Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Başkanı Hasan Eyyüpoğlu ve Yönetimi de, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Harran Üniversitesi ile üstün verimli hayvanların yetiştirilmesi konularında işbirliği yapılması kararlaştırıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum