Reklam
Reklam

Karaköprü Belediyespor’dan Öğretmenlere Anlamlı Ziyaret

  Karbel Karaköprü Belediyespor’un teknik ekibi ve futbolcuları 24 Kasım Öğretmenler Günü için anlamlı bir davranış sergileyerek öğretmenleri ziyaret edip öğretmenler gününü kutladılar  

Karaköprü Belediyespor’dan Öğretmenlere Anlamlı Ziyaret

  Karbel Karaköprü Belediyespor’un teknik ekibi ve futbolcuları 24 Kasım Öğretmenler Günü için anlamlı bir davranış sergileyerek öğretmenleri ziyaret edip öğretmenler gününü kutladılar  

24 Kasım 2022 - 16:25
Reklam

TFF 3. Ligde Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor’un teknik ekibi ve futbolcuları 24 Kasım Öğretmenler Gününde geleceğin teminatı çocukları yetiştiren fedakâr öğretmenleri unutmadı.
 
Karaköprü Belediyespor Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak, Teknik Direktör Besim Durmuş, Antrenör Şahin Binboğa ile futbolcular Emre Yıldırım, Emirhan Korkmaz ve Mustafa Berk Özköroğlu ilçedeki İstiklal Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenlere karanfil hediye edip öğretmenler gününü kutladılar.
 
Okul Müdürü Mustafa Fırat tarafından karşılanan teknik ekip ve futbolcular öğretmenler odasına gidip tüm eğitimcilerin öğretmenler gününü kutlarken, öğretmenler karanfil takdim ettiler. Öğretmenler de bu anlamlı ziyaret için Karaköprü Belediyespor teknik ekibi ve futbolcularına teşekkür ettiler.
 
Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, öğretmenlik mesleğinin çok değerli ve kutsal olduğuna değinerek böyle bir günde kulüp adına öğretmenleri ziyaret etmek ve çocuklara verdikleri emek için teşekkür etmek istediklerini dile getirdi.
 
Teknik Direktör Durmuş, “Biz de teknik direktör olarak oyuncularımıza gerek mesleki gerekse hayatla ilgili bir şeyler öğretmeye çalışıyoruz ama asla öğretmenlerimiz kadar olamayız. Her zaman Allah insana iyi bir öğretmen, iyi bir yetiştirici nasip etsin diyorum çünkü okul yaşlarında öğrenilen şeyler hayat boyunca taşıyacağınız bilgilerdir.
 
Bu vesileyle Karaköprü Belediyespor kulübümüz adına kulüp müdürümüz, antrenör arkadaşım ve futbolcu kardeşlerimle birlikte öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Onlara verdikleri emekler için, güzel nesiller yetişmesine vesile oldukları için teşekkür ettik. Ben tüm öğretmenlerimizin, eğitimcilerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum, başarılar diyorum” diye konuştu.
 
İstiklal Ortaokulu Müdürü Mustafa Fırat ise Karaköprü Belediyespor teknik heyeti ve futbolcularının ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bu önemli günde öğretmenleri unutmayarak okulumuzu ziyaret eden ve öğretmenlerimizin gününü kutlayan Karaköprü Belediyespor kulüp müdürümüze, hocalarımıza ve futbolcu kardeşlerime öğretmenler adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum