Reklam
Reklam

Şanlıurfa Özel Okullar Platformu'ndan Duyarlı Davranış

Şanlıurfa Özel Okullar Platformu yaptığı açıklamada şöyle duyurdu:

Şanlıurfa Özel Okullar Platformu'ndan Duyarlı Davranış

Şanlıurfa Özel Okullar Platformu yaptığı açıklamada şöyle duyurdu:

Şanlıurfa Özel Okullar Platformu'ndan Duyarlı Davranış
15 Şubat 2023 - 23:23
Reklam

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur. 

Merkez üssü Kahramanmaraş olup  birçok çevre ili ve şehrimizi de etkileyen depremle ağır can kayıpları ve yıkımlar yaşamış, millet olarak derin bir üzüntüyle karşı karşıya kalmış bulunmaktayız. 

Felaketin ilk dakikalarından itibaren ilimizdeki tüm özel okullar kapılarını vatandaşlara açarak ,güvenli bir ortam oluşturup özellikle çocuklar ve yaşlılar için sığınak oldular ve olmaya da devam etmekteler. 


Kurucusuyla, öğretmen ve personeliyle verilen mücadele devlet kurumları, belediye ve STK’larla birlikte adeta bir seferberlik ortamı oluşturmuş, üzüntü ve panik yerini güven ve kenetlenmeye bırakmıştır. 

Beslenme, barınma, ısınma gibi temel ihtiyaçları karşılayan okullarımız ilk andan yemekhanelerini de aktif tutarak krize müdahalede kritik bir görev üstlenmişlerdir. 

Bununla birlikte, depremin etkilerinin daha yıkıcı olduğu illerden şehrimize gelecek olan öğrencilere Özel Okullar Platformu olarak 2. dönem öğrenci veya öğrencilerin  istedikleri  Özel okullarda  ücretsiz okuyabilme imkanı sağlanacaktır . 

Yüzyılın en büyük felaketiyle karşı karşıya kaldığımız bugünlerde, eğitimciler olarak katkımızı en iyi bildiğimiz işle yapmak için sahadayız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sağladığımız tüm imkanları eğitimle taçlandırmak istiyoruz. 

Hadi çocuklar, tüm okullar sizin !

İlimizdeki eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi noktasında da Milli Eğitim Müdürlüğümüzün tüm kademeleriyle istişare halindeyiz. Devlet millet el ele bu zorlukların üstesinden geleceğiz .

Son olarak, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz .

İlk andan itibaren çalışmalara destek veren bütün özel okullarımıza teşekkür ediyoruz .

Şanlıurfa Özel Okullar Platformu

YORUMLAR

  • 0 Yorum