Reklam
Reklam

Vekil Fakıbaba'dan flaş açıklamalar

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar Fakıbaba’dan yeniden belediye Başkanı olmasını istedi.

Vekil Fakıbaba'dan flaş açıklamalar

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar Fakıbaba’dan yeniden belediye Başkanı olmasını istedi.

Vekil Fakıbaba'dan flaş açıklamalar
24 Temmuz 2022 - 21:37
Reklam

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Pazar günü itibarıyla karayolu ile Şanlıurfa’ya geldi. Vekil Fakıbaba GAPTEM toplantı salonunda vatandaşlar ile bir araya geldi. Urfalı Vekili büyük bir kalabalık karşıladı. Daha sonra salona giriş yapan Fakıbaba’ya vatandaşlar yoğun ilgi göstererek destek sloganları attı. Fakıbaba, vatandaşların tekrar belediye Başkanı ol isteğine karşı “ Urfa halkı istesin ben muhtar olurum dedi. Fakıbaba ayrıca belediye Başkanı adayı olmayacağını açıkladı fakat Urfa halkını da yarı yolda bırakmayacağım dedi. 


“URFA BENİM BİR PARÇAM”
Urfa’ya duyduğu özlemi belirten Fakıbaba;

“Çok mutluyum hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Hemşerilerim bu zamana kadar beni hiç yalnız bırakmadılar. Ben ölünceye kadar onlarla beraberim Allah hepsinden razı olsun. Özlem olduğu için Urfa halkıyla buluştum. Urfa benim bir parçam ben de Urfalıların bir Parçasıyım ben Urfa’nın her zaman hizmetkarı olan bir kardeşleriyim onlarla gurur duyuyorum. Basınımızın basın gününü kutluyorum hepiniz beni çok saygı duyduğum arkadaşlarımsınız güzel işler yapıyorsunuz yapmaya devam edeceğinize İnanıyorum ve bütün gazeteci arkadaşlarımın gününü yürekten tebrik ediyorum.” dedi.
“BEN ÖLSEM DE KEMİKLERİM UNUTMAZ”
Şanlıurfa halkına olan minnettarlığı aktaran Urfalı Vekil yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Altı aydan belli çok üzgünüm tabi bazı nedenleri de var ama bu demek değil ki Ahmet Fakıbaba Şanlıurfa’dan ayrıldı asla Ölünceye kadar ben Şanlıurfa’nın bana yaptığı iyiliği hayatım boyunca unutmayacağım şayet ben ölsem de kemiklerim unutmaz Sizin sayenizde Başhekim oldum senin sayenizde milletvekili, bakanlık , belediye Başkanlığı ama ben de bir kardeşiniz olarak hep sizin emrinizde oldum. Gerçekten halkın hizmetkarı oldum hem halkla beraber hiç ayrım yapmadan yanınızda oldum. Herkesi kucaklayan herkese eşit davranan adil olmaya çalışan bir kardeşiniz olarak hep sizin hizmetkarınız oldum bundan sonra da bu hizmetkarlığı Allahın izniyle devam edeceğim.” Kaynak: Urfanatik

YORUMLAR

  • 0 Yorum