2021 yılına girdiğimiz bu günlerde . Bir çok otomobil firması da yeni yıla yeni modellerle girmeye hazırlanıyor .
Mevcut piyasada kalabilmek için gerekli olan yenilikler , makyajlar , motor şanzıman değişiklikleri , elektrikli ve hibrit motorlara sahip araçlar yeni Segmentte yeni araçlar üreterek giren otomobil firmaları ile karşılaşacağız.
Örneğin ;
Peugeot : 5008
Kia : Optima
Seat : Ateca , Cupra
Opel : Mokka , crossland
Renault : Captur, Megane Dacia : Sandero
Nisan : Ariya , juke
Audi : Q2 , SQ8 , A3 sedan , A3 Sportback Volkswagen : Tiguan Golf8
Hyundai : Elantra , Kona İ30 , Tuscon ve
Fiat : Egea cross ile 2021 yılına merhaba diyecek modeller arasında yeralmaktadır.
Az önce söylediğimiz gibi yeniliklerin gerekli olduğu sürekli rekabet içinde olan otomobil firmaları bir çok özellik ve güvenlik sistemleri ekleyerek fark yaratmak istiyor .
Fiat markasıda yeni bir özellik ile müşterisine aracını kullanmadığı gün sayısına göre kasko indirimi yapmakta ve bunuda FIAT YOL ARKADAŞIM özelliği taşıyan dijital takip sistemi ile araç sahiplerine birçok confor ve kolaylık sağlamaktadır.
YORUMLAR