Reklam
Reklam
Gönülleri Fetheden Başkan Mehmet Kuş
Mehmet Emin KUŞ

Mehmet Emin KUŞ

Gönülleri Fetheden Başkan Mehmet Kuş

19 Nisan 2021 - 23:39

Şanlıurfa'da gönüllere dokunan, gönüllerde yer edinen bir belediye başkanı var.

Şanlıurfa'nın en kalabalık ve şimdiye kadar hak ettiği değeri görmemiş olan Eyyubiye ilçesinde göreve geldiği yaklaşık iki (2) yıldan bu yana gözle görülür ciddi değişikliklerle Eyyubiye halkına hizmet eden bir belediye başkanı... Eyyubiye belediye başkanı Mehmet Kuş...
 
Eyyubiye ilçesine sayamacağımız kadar hizmet sağladı. Noter, banka şubeleri, doğalgaz, yüzlerce park, kitap otakları, sosyal tesisler, halı sahalar....vs.
 
Her ay bir temel atıp bir açılış yapmaya başlayan Eyyubiye belediye başkanı Mehmet Kuş, yüreklere de dokunmaya devam ediyor.
 
Daha önce dezavantajlı çocuklara tablet kampanyası ile binlerce çocuğun tablet sahibi olmasını sağlayan Mehmet Kuş, şimdi de ilçesindeki fırınları ziyaret ederek fakir ailelerden oluşan yaklaşık bin (1000) ailenin fırına olan borçlarını ödedi. Üstelik bunları yaparken hiç kimseyi rencide etmeden ve şov yapmadan yaptığı için sosyal medyada büyük bir takdir topladı.
 
Ayrıca:
-180 dönüm Millet Bahçesi ihalesi yapıldı yapım çalışmaları başlıyor.
-Kamu kampüsü için proje hazırlandı. İhale süreci başlıyor.
-Yeni gençlik merkezlerinin temeli atıldı.
-2 gençlik merkezi yapımı için ihale süreci başlıyor.
-Yarı Olimpik Yüzme havuzu inşaatı devam ediyor. 2 ay sonra faaliyette girecek…
- Aile Otağı açıldı.
-Sosyal tesislerin yapımı devam ediyor.
-Modern kapalı semt pazarları yapıldı.
-10 gün sonra Direkli mahallesinde bir semt pazarının daha yapımına başlanıyor.

Benim şahsen bildiklerimim ve gördüklerim bunlar bunlara bilmediklerimi de eklersek, 2 yıl gibi uzun olmayan bir sürede bu kadar çalışma takdire şayandır diye düşünüyorum.

Bu vesileyle başta ekip başı olan Eyyubiye belediye başkanı Mehmet Kuş’a, başkan yardımcıları Mehmet Gülyaprağı, Mehmet İlhami Günbeği, Sait Kaya ve diğer tüm ekibine başarılar diliyorum.

Not: Soy isimlerimiz aynı olsa da, kıymetli başkanımızla akraba falan değiliz. Mehmet Kuş başkanımız Arap ben Kürdüm... birileri sanki akrabaymışız diye bu yazıyı yazdığımı düşünebilir diye bu notu düşmekte fayda görüyorum... Selam ve dua ile...











 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Birisi birisi
    2 yıl önce
    Neden tarafsız yazmıyorsun? Hep bi birilerini övme telaşı...