Reklam
Reklam
Feng Shuı -6 
Mustafa Pakır

Mustafa Pakır

Feng Shuı -6 

11 Nisan 2021 - 20:59

FENG SHUI ILE YÖN DUYGUSU 
Doğu pusula yönü, büyümeyi ve gelişmeyi destekler. İyi aile ilişkileri, sosyal yaşam, arkadaşlar ve sağlığımızla ilgilidir. Aile bireylerinden biri sağlık sorunu yaşıyorsa, aile ilişkileri kopuksa evinizi ahşap mobilyalar, canlı sağlıklı bitkiler ile dekore edebilirsiniz. Güneydoğu pusula yönü, aile üyelerine bolluk ve bereket getirir.

Para, kısmet, maddi kazanç ve bereketle ilgilidir. Daha fazla maddi kazanç sağlamak ve birikim yapmak istiyorsanız bahçenize minik süs havuzu, şelale yerleştirebilir; iç mekanda ise şans bambuları, küçük saksı bitkileri, 8 turuncu balık ve 1 siyah balıklı bir akvaryuma yer açabilirsiniz. Çocuklarınızla problem yaşıyorsanız, işiniz yaratıcılık gerektiriyorsa, çocuk sahibi olmak istiyorsanız, pastel renkler kullanarak, metal aksesuarlara yer vererek, beyaz mobilyalar, oturma gurupları seçerek batı pusula alanını canlandırmanız gerekir.

Yaşamdaki doğru zamanda, doğru yerde ve doğru insanla olmak kuzeybatı pusula yönünün enerjisini açıklar. Görüp gezmek istediğiniz ülkeler varsa, hayatınıza destek enerjisini çekmek istiyorsanız, size destek olacak insanlara ihtiyacınız varsa kuzeybatı pusula yönünü aktive etmelisiniz. Büyük metal aksesuarlar, gümüşler, gri ve beyaz renkler, dekorasyonda olmalıdır. Bu tarz bir yerleşim ve dekorasyonla hayatımıza iyilikleriyle katkıda bulunacak insanları davet etmiş oluruz.

Yapmış olduğunuz seyahatlerde satın aldığınız obje ve aksesuarları da bu alanda sergileyebilirsiniz. Kuzey pusula yönü, özellikle çalışan kişilerin iş hayatlarında ilerlemesi için büyük destek ve şans getirir. İşinizde, kariyerinizde istediğiniz yerde değilseniz bu pusula yönünün enerjisini artırmanız gerekir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum