Reklam
Reklam
Kelebek Etkisi Key-1
Mustafa Pakır

Mustafa Pakır

Kelebek Etkisi Key-1

01 Mayıs 2021 - 13:02

NASIL YOLA ÇIKTIK?

Gülriz Andıç ‘ın 20 ve Tuba Alieviç’in 35 yıllık profesyonel olarak kişisel gelişim alanındaki deneyimlerinden yola çıkmış̧ ve özgün ve etkili bir yöntemdir.

Yaşam içindeki en ufak bir değişikliğin tüm yaşamı hatta yaşamları etkilediği inancıyla yola çıktık. “Gestalt, NLP, İmaj Terapi vs.” kısa, öz, pratik yöntemlerle zihne hitap eden ve içeriğinde Taoist ve tasavvuf felsefesini barındıran aynı zamanda beden terapi ve göz bebeğinden çalışan bir enerji olan KEY yöntemi oluştu.

Aslında yöntem her duygu ve düşünceyi tek tek irdeleyip kaynağı, kök inancı bulmak yerine büyük resmi görmeye yöneliktir. Zira her bir duygu ve düşünceyi büyük resmin içinde küçücük bir detaydır. Tıpkı insanın kozmosta bir nokta olması gibi.

PROGRAMIN AMACI NEDİR?
Amacımız her birime yasadıklarını teklik bilincinden bakmayı öğretmek ve enerjilerini bu şekilde nasıl kullanacaklarını hatırlatmaktır. Aslında öğrenilecek veya öğretecek bir şey yok bizim amacımız hatırlatmak, hatırlatırken de bireylere yürüdükleri yol her ne olursa olsun ışık olmak.

HERŞEY BİR SORUYLA BAŞLADI?
Bugüne kadar kullandığımız NLP, kuantum, regresyon, aile dizimi ve tüm enerji yöntemlerinde aynı konuyla ilgili sayısız çalışma yapmamıza rağmen neden içeriğin bitmediğiydi. Soruyu sorunca cevap da hazırlayıveriyor. Önce çalışmalarda terminolojimiz değişmeye başladı. Kendiliğinden uygulamalar çıkmaya ve son derece hızlı sonuçlar almaya başladık. Daha sonra gittiğimiz bir Kudüs gezisinin akabinde Gülriz’e gelen bir kanal bilgisiyle Key’in enerjisi de geldi. Tüm bilgiler göz bebeğinden düzeltiliyor ve hatırlatmalar da göz bebeğinden yapılıyor. Sonra Tuba bunu sistematik hale gelmesi yönünde çalışmaya başladı. Birlikte güzel bir sistem ortaya çıkıverdi. Daha sonra yaptığımız alan çalışmasında enerjisini beyaz bir kelebek olduğu ortaya çıkınca da ismini KELEBEK ETKİSİ YÖNTEMİ koyduk. Kısaltması da KEY oldu. O da uluslararası terminolojide anahtar anlamına gelince tamam bu oldu diyerek içimize sindi.

Olayları neden sonuca dayandırmak ve kaynağını araştırmak, hep dışlardan bir etki var ve ben onları bulup çözmeliyim diye kişileri spirütüel bir egoya kilitliyor. Bitmek tükenmek bilmeyen sorun bulma ve sorun çözme döngüsünde insanlar kayboluyor.
Bugüne kadar yaptığımız tüm bireysel çalışmalar ve atölyelerde aldığımız sonuçlar mükemmele yakın tam da istediğimiz gibi gerçekleşiyor. Yöntemin kolay ve çabasız uygulanması, zihnin de öğrenip bunu hayatının her alanında kullanır hale gelmesi önemliydi. Sonsuz sınırsız seçeneği olduğunu bilmeleri, olayları değiştirmekten çok dönüştürmelerini istiyorduk ve öyle de oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum