Reklam
Reklam
Çekyokya cumhuriyetinde neler oluyor?-1
Yunus Çoban

Yunus Çoban

Çekyokya cumhuriyetinde neler oluyor?-1

26 Kasım 2019 - 09:40

Hızlı gündem değişiklikleri ile kafası alt üst olan Çekyokya’nın masum ve bir o kadar da alçak gönüllü vatandaşları baş dönmesini dindirmek için yediği baldan dolayı bayılır hale gelmiştir. Ülkenin kıymeti Harbiye’sinden şüphe duymadığı valisi, bu ülkede öğretmene laf söyleyen karşısında beni bulur diyerek eğitime ve eğitimciye verdiği değeri bir kez daha ortaya koymuştur.

Daha önceleri okullar olmasaydı bu bakanlık çok güzel diyenlerin aklını alacak laf da bu olsa gerek… Kimse iş aramasa işsizlik diye bir problem olmaz diyerek insanların iş aramasının önüne geçilmiş, devlet bize bak mir cümlesi yürürlükten kaldırılmıştır. Son yüzyılın en önemli atakları bir bir yapılmış adeta Çekyokya cumhuriyeti şaha kalkmıştır.

Bu devlete mankenleri namaza başlatarak hizmet edenlerin sayısı yirmi olsun isterdim ama elimizde fazlası yok denilerek, hizmete olan sevgi ve azim bir kez daha altı ve üstü çizilerek defaten tekrar ve tekrar ifade edilmiştir. Konfüçyüs’ün öğretileri tek tek hayata geçirilmiş olup mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayan Çekyokyalılar etin, benzinin ve pahalanan diğer ürünlerin dış güçler tarafından olduğuna tüm kalpleriyle inanmaktadırlar.

Ne diyeyim ki örnek ülke her şeye rağmen hayat devam ediyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor, kol kırılıp gen hep içeride kalıyor…

YORUMLAR

  • 1 Yorum