Ali Yıldırım: Sessizlik Çözüm Değil, Sorunun Parçasıdır
Şanlıurfa Hemofili Derneği Başkanı Ali Yıldırım, son dönemde Şanlıurfa’da hükümete, AK Parti teşkilatına, milletvekillerine ve görevini layıkıyla yapan bürokratlara yönelik belgesiz, mesnetsiz ve hakaret içeren saldırılar karşısında sessiz kalınmasını eleştirdi.
Yayınlanma :
06.02.2026 23:17
Güncelleme :
06.02.2026 23:17
“Kendini gazeteci gibi gösteren ancak iftira ve algı operasyonu yürüten bazı çevreler, hukuki süreçlerin işletilmemesinden cesaret almaktadır” diyen Yıldırım, belgesiz iddialarla devlet kurumlarını ve halkın oyuyla göreve gelmiş temsilcileri hedef alan yaklaşımların hukuk zemininde karşılık bulması gerektiğini ifade etti.
Sessizliğin çözüm olmadığını dile getiren Yıldırım, “Aksine sessizlik, bu sorunun bir parçası haline gelmektedir. Devleti, kurumları ve milletin iradesini hedef alanlara karşı net, kararlı ve hukuka dayalı bir duruş artık şarttır” dedi.
Ali Yıldırım, kamu düzenini ve toplumsal güveni zedeleyen bu tür saldırılara karşı hem siyasi aktörlerin hem de ilgili kurumların sorumlulukla hareket etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: