Haliliyeli Sporcu Avrupa Şampiyonu Oldu

08 Mayıs 2024 - 23:16

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın sporcuya yönelik yatırımları ile bilek güreşi müsabakalarına hazırlanan Milli Sporcu Abdulsemet Ocakoğlu, Slovakya'da düzenlenen Paralimpik Bilek Güreşi Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu oldu.

Haliliye Belediyespor bünyesindeki genç sporcu, Avrupa Şampiyonu oldu. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve spora yatırımları ile Şanlıurfalı gençler, Türkiye’nin gururu oluyor. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Spor Birimine bağlı çeşitli dallardaki kurslardan eğitim alan genç sporcular, başarıdan başarıya koşuyor. Belediye bünyesindeki bilek güreşi kursundan eğitim alan ve çeşitli müsabakalara katılan 22 yaşındaki Abdulsemet Ocakoğlu da, başarılı performansıyla göz dolduruyor. Düzenlenen birçok şampiyonadan dereceyle dönen Milli sporcu Ocakoğlu, son olarak Türk bayrağını Slovakya’da dalgalandırdı. Başkent Bratislava’da düzenlenen ve 29 ülkeden 1000 sporcunun katıldığı Paralimpik Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Milli Takım adına ter döken Ocakoğlu, altın madalya kazanarak, Avrupa Şampiyonu oldu.

Avrupa Şampiyonluğu ile Şanlıurfa’nın gururu olan Ocakoğlu, her zaman sporun ve soorcunun yanında olan Başkan Mehmet Canpolat’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.