Suruç Hokey Takımı galibiyetle başladı

08 Mayıs 2024 - 15:16

Kırklareli'nde başlayan Hokey Erkekler Açıkalan Süper Lig Plaf-off müsabakaları nefes kesen mücadelerle başladı.

Şanlıurfa'yı  tek temsil eden takım ünvanında yer alan  Suruç Hokey Spor Kulübü Nizip Zeugma Spor kulübünü 2-1 mağlup etti.

Suruç'lu sporcular Avrupa şampiyonu olan Nizip Zeugma Spor kulübüne karşı göstedikleri müthiş performansla önemli bir galibiyete imza attılar.

Galibiyetin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Kulüpün onursal Başkanı Mustafa Yüksel teknik sporcuları tebrik ederek " Sporcularımız Avrupa şampiyonuna karşı başarılı bir şekilde mücadele ettiler.Bu manada almış olduğumuz galibiyet çok önemli.Burada emeğe geçen teknik heyeti ve sporcuları canı gönülden kutluyorum takımımıza inancımız her zaman tamdır, desteğimiz sonuna kadar devam edecek " dedi.

Yüksel açıklamasında gençlerin  her daim yanında olan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'a teşekkür ederek "Sayın Valimiz her zaman her platformda  gençlerimizin  ve sporcularımızın yanında oldu, onları destekledi.Bu maksatla  takımımımızdan hiçbir zaman desteğini esirgemeyen sayın Valimize ilçemiz ve sporcularımız adına teşekkür ediyorum" dedi