Reklam
Reklam

Başkan Kırıkçı ve Ekibi Ramazan’da Dur Durak Bilmedi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Gençlik Kolları Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir sahurda, farklı bir iftarda gönül sofralarına konuk oldu.

Başkan Kırıkçı ve Ekibi Ramazan’da Dur Durak Bilmedi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Gençlik Kolları Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir sahurda, farklı bir iftarda gönül sofralarına konuk oldu.

Başkan Kırıkçı ve Ekibi Ramazan’da Dur Durak Bilmedi
01 Mayıs 2022 - 19:51
Reklam

AK Parti Şanlıurfa tüm kadroları ile Ramazanda sahalarda yoğun bir ay geçirdi.
Ahde vefa iftar programlarıyla hemen hemen her gün farklı bir ilçede önceki dönemlerde AK Parti’de görev almış bütün kademelerle bir araya gelen Başkan Kırıkçı ve ekibi dolu dolu bir Ramazan ayını daha geride bıraktı. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve yönetim Kurulu üyeleri merkez ve ilçe ziyaretlerinde ahde vefa programlarıyla hem önceki dönemlerde görev almış parti teşkilatıyla bir araya geldi hem de hane ziyaretleri yaparak ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılarının giderilmesi noktasında gerekli talimatları verdi. Ramazan ayı boyunca her gün gerek merkezde gerekse ilçelerde yoğun iftar programları düzenleyen AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı iftar sonrasında da teravih namazlarının ardından vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek çay sohbetlerine katıldı. Kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa teşkilatı burada da vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek vatandaşlarla iç içe olmaya devam etti.

Yoğun Ramazan programlarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, “Bizler AK Parti teşkilatları olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazanda da programlarımıza ara vermeden devam ettik. Ana Kadememizle, Gençlik Kollarımızla, Kadın Kollarımızla tam bir seferberlik içerisinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hane ziyaretlerimizle vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip sıkıntılarına ortak olduk. Teşkilatımızın 3 kademesiyle ayrı ayrı her gün farklı evlerde farklı ailelere misafir olduk. Hemen hemen her gün farklı ilçelerde ilçe teşkilatımızla ahde vefa programları düzenleyip önceki dönem partimize gönül vermiş teşkilat mensuplarımızla bir araya gelmenin sevincini, mutluluğunu yaşadık. Onlarla birlikte her gün vatandaşlarımızı esnafımızı ziyaret edip talep ve sorunlarını dinledik. Kıraathanelerde vatandaşlarımızla iç içe olup çay sohbetleri gerçekleştirdik. Hamdolsun bu sene de Ramazan ayını teşkilatımızla birlikte dolu dolu bir Ramazan geçirdik. Ben Ramazan ayı boyunca büyük bir özveri ve Allah rızasını almak için gece gündüz durmadan, yorulmadan görev yapan bütün arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor şimdiden Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Son olarak 81 ilde eş zamanlı iftar programı düzenleyen AK Parti teşkilatı 1 milyon teşkilat mensubuyla iftar sofrasında buluştu. Teşkilat mensupları iftar sonrası AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla yaptığı konuşmayı dinledi. Konuşmanın ardından teşkilat mensupları birlik ve beraberlik mesajları vererek bu yılın Ramazan etkinliklerini noktalamış oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum