Reklam
Reklam

Bulut, ŞUTGEM’in Eğitimleri Devam Edecek

ŞUTGEM Ara Eleman Sıkıntılarına çözüm için kolları sıvadı 

Bulut, ŞUTGEM’in Eğitimleri Devam Edecek

ŞUTGEM Ara Eleman Sıkıntılarına çözüm için kolları sıvadı 

Bulut, ŞUTGEM’in Eğitimleri Devam Edecek
31 Aralık 2023 - 11:20

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ŞUTGEM, Organize Sanayi bölgesi için verdigi eğitimlerle kalifiye eleman sıkıntılarına çözüm üretiyor. 

ŞUTSO meclis üyesi ve ŞUTGEM yönetim kurulu başkan vekili Ahmet Bulut, bu konuda yaptığı açıklamada;

 "Şanlıurfa Ticaret ve sanayi Odamızın bünyesinde 3500 metre alana sahip olan ŞUTGEM binamızda verdiğimiz eğitimlerle istihdama katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda ŞUTGEM için odamızın parlayan yıldızı konumuna gelmiştir diyebiliriz. Tabi bu arada başkanımız Mehmet Yetim'in de istihdama olanak sağlayan ŞUTGEM’e ayrı bir önem verdiğini belirtmek isterim.

UN-WFP Dünya Gıda Programı ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi odası 
işbirliği ile yürütülen Sosyoekonomik Güçlendirme ve Sürdürülebilirlik  Eğitim kapsamında, eğitimlerimize yeni yılda da hız kesmeden devam edeceğiz. Yeni yılın ilk ayında 100 kişiye;  kaynak, tekstil ve ayakkabı eğitimleri verip, organize Sanayi bölgemizde bulunan fabrikalarımızda istihdamlarını sağlamayı hedefliyoruz.

Bulut; Geçen aylarda ŞUTGEM’i ziyaret eden UN-WFP Türkiye Direktörü Sn. Stephan Cahill, “SES programını bir çok ilde yaptılarını ancak bu programın en iyi ve istikrarlı şekilde yürütülen ilin Urfa olduğunu” vurgulayarak duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bulut;  “Şanlıurfa Ticaret Odası başkanımız Mehmet Yetim’e, ŞUTGEM yönetim kurulunda bulunan tüm arkadaşlarıma verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yılın tüm insanlığa sağlık mutluluk huzur getirmesini diliyorum.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum