Reklam
Reklam

DEM Parti, Devranın dönmesine saatler kaldı 

DEM Parti, Devranın dönmesine saatler kaldı 

DEM Parti, Devranın dönmesine saatler kaldı 
29 Mart 2024 - 18:11
Reklam

URFA – DEM Parti, Urfa genelinde çok iddialı çalışmalar yürüterek hazırlandığı 2024 yerel seçim çalışmalarını, seçime sayılı saatler kala devam ettiriyor. 

EYYUBİYE 

DEM Parti Eyyübiye belediye eşbaşkan adaylar Halil Akbaş ve Adalet Eriş, Büyükşehir belediye eşbaşkan adayı Celalettin Erkmen ile birlikte Yıldız Meydanı, Medine Çarşı , Ucuzluk Pazarı esnafını ziyaret ettiler. Adaylar daha sonra  Balıklıgöl Platosu'nda bulunan Saîdê Nûrsî'in ilk gömüldüğü yer olan mekanda bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Erkmen “Ünlü Kürt İslam alimi Bediüzzaman Said-i Kurdi (Nursî), 23 Mart 1960 yılında 82 yaşında Urfa’da İpek Palas Oteli’nde hayata gözlerini yumdu. Vefatının üzerinden 63 yıl geçmesine rağmen kendini inançlar üzerinden yaşatan halkın duygularını sömüren AKP iktidarı hala kabrinin bulunduğu yeri tespit etmemiştir. Halkımıza sözümüzdür değerlerimize sahip çıkıp sonuna dek takipçisi olacağız” dedi. 
Adaylar bunun ardında Urfa Spor Kulübünü ziyaret etti. 

HALİLİYE 

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu bugün merkez Haliliye ilçesinde ki seçim çalışmalarına katıldı. Büyükşehir belediye eşbaşkan adayı Gülşen Özer, Haliliye eşbaşkan adayı Sema Ateş ve beraberlerinde ki kalabalık grup, Hal Pazarı esnafıyla buluştu. Yaş Sebze Komisyoncular Derneği yöneticileriyle bir araya gelen heyet, dernek yöneticileriyle birlikte esnafları gezdi. Elektrikçiler ve toptancılar sitesi ziyaretinin ardından Vekil Gergerlioğlu daha sonra beraberindekilerle birlikte Halil û Rahman Camisinde Cuma namazı kıldı.


CEYLANPINAR 

Ceylanpınar ilçesinde DEM Pati üç koldan çalışma yürüttü. Kent milletvekili Dilan Kunt Ayan’da burada ki çalışmalara katıldı. Vekil Kunt Ayan, düzenlenen kadın toplantılarına katılırken, Eşbaşkan Adayı Rahşan Yazar ev ziyaretleri yaptı. Yurttaşları sandık güvenliği konusunda uyaran ve sandıklara sahip çıkılması çağrısı yapan Yazar “Devranın dönmesine saatler kaldı. İrademize sahip çıkacağız ”dedi  Diğer eşbaşkan adayı Uğur Kahraman ise kırsal Düzova mahallesinde seçime bir gün kala final çalışmalarını sürdürürdü. 



SİVEREK 

Siverek DEM Parti belediye eşbaşkan adayı Ali Dusak, bugünün seçim çalışma programı kapsamında Hayvan Pazarını ziyaret etti.  Bölgenin en büyük hayvan pazarlarından biri olan Siverek Hayvan Pazarında esnaf ve yurttaşlarla bir araya gelen Dusak, çalışmalarına daha sonra ilçe merkezinde devam etti. Burada da esnaf ziyaretleri yapılırken DEM Parti’ye destek istendi. 

SURUÇ 

Suruç DEM Parti belediye eşbaşkan adayları Ayten Kaya ve Müslüm Baran ilçeye bağlı kırsal mahalleler Şewla, Mektelan ve Girêgewr’de yurttaşlarla buluştu. Büyük ilgi gören adaylar burada çat kapı ev ziyaretleri yaparak projelerini anlattılar.  Öte yandan Suruç kent merkezinde kurulan DEM Parti seçim standı yurttaşlar tarafından gün boyunca ziyaret edildi. Burada bir araya gelen yurttaşlar çalınan şarkılar eşliğinde zılgıt ve sloganlarla halay çekti.  

VİRANŞEHİR 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Viranşehir Belediye Eşbaşkan adayı Bedriye Yorgun, Gömüllü, Aslan Baba ve Irmak kırsal mahallelerini ziyaret etti. Burada düzenlenen halk toplantılarında, AKP’nin 22 yıllık iktidarında tüm ülkeyi günden güne sefalete sürüklerken, hizmetlerden yoksun bıraktığına değinen Yorgun, DEM Parti’nin değişim ve dönüşüm için büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum