Reklam
Reklam

H-Concept Markası artık Şanlıurfa'da

Mobilya alanında bir marka olan h-concept markası artık Şanlıurfalı iş adamı Reşit Yıldız, öncülüğünde Urfa’da örnek bir mağaza açarak mobilya sektörüne merhaba dedi.

H-Concept Markası artık Şanlıurfa'da

Mobilya alanında bir marka olan h-concept markası artık Şanlıurfalı iş adamı Reşit Yıldız, öncülüğünde Urfa’da örnek bir mağaza açarak mobilya sektörüne merhaba dedi.

H-Concept Markası artık Şanlıurfa'da
20 Eylül 2023 - 22:53
Reklam

1985 yılından itibaren Mersin ve ilçelerinde açmış oldukları mağazalarını 2004 yılında Latif Eşkara - İbrahim Eşkara birlikteliğiyle h-concept markası oluşturulan ekip daha sonra üretmiş oldukları birbirinden yenilikçi mobilyaları diğer illerde de açmış oldukları mağazalarda insanların beğenisine sunmaya başladılar.

H-concept Mobilya Markası, 2013 yılında Kayseri, 2014 yılında Gaziantep, 2018 yılında da Adana mağazaları açarak sektörde önemli bir başarı sağlayan marka, artan taleplere yetişebilmek için 2016 yılında yeni modern üretim tesislerinde üretime başlayan h-concept markası 2017 yılı itibariyle Mersin Yenişehir Arma Residence'a taşınmıştı.
H-concept, her biri alanında uzman mimar, iç mimar, mühendis ve tasarımcı kadrosuyla çalışmalarını sürdürmektedir. Dünyadaki tasarım trendlerini sizler için yakından takip eden ve yenilikçi tasarımlarını mobilyalarının her detayında hissettiren h- concept, sektöründeki öncü konumunu sürdürmektedir.
H-concept markası son olarak Şanlıurfa’da yıllardır Beko bayiliği yapan ve geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en büyük Beko mağazasının açılışını yapan ve Şanlıurfa ana bayiliğinde Türkiye alanında rekor kıran satışlar elde eden ve birçok özel markanın da Şanlıurfa ana bayiliği yapan iş adamı Reşit Yıldız, öncülüğünde Karaköprü’de Diyarbakır yolu üzerinde bulunan ve tamamen h-concept markasına özgü bir şekilde dizayn edilen son derece şık bir mağaza açılarak hizmete girdi. 

 

Yıllardır Şanlıurfa’da birçok yeniliğe ve mağazaya öncülük eden iş adamı Reşit Yıldız, Şanlıurfa ekonomisi de yanında istihdam etmiş olduğu yüzlerce çalışanın yanı sıra Şanlıurfa’da modern markaları da getirmeye devam ediyor. 
Şanlıurfalı iş adamı Reşit Yıldız, son olarak başta Mersin, Ankara, Adana, Gaziantep başta olmak üzere birçok yerde bayiliği bulunan h-concept markasının Şanlıurfa bayiliğini alarak, mobilya alanında bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 
Şanlıurfalı iş adamı Reşit Yıldız, Şanlıurfalı hemşerilerimizi özelikle yeni evlenen ve evlerini yenilemek isteyen ve kapılarının herkese açık olduğunu belirterek h-concept markasının mobilyalarını görmek için herkesi yeni mağazalarına davet etti.
H-concept markasının Şanlıurfa mağazasında klasik ve modern oturma odası, yine klasik ve modern yemek odasının yanı sıra yatak, çocuk ve misafir odası başta olmak üzere birçok yenilikçi ürünler sergilenmektedir.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum