Reklam

Kaplan'dan Gündeme Dair Açıklamalar

Son dönemlerde şanlıurfa'da sendikal konusunda dikkat çeken şanlıurfalı genç isim Mehmet Nuri KAPLAN yaptığı açıklamalarda işçinin ve emekçinin yanında duracağını bir kez daha dile getirdi.

26 Eylül 2019 - 21:01
Reklam

KAPLAN: "Şanlıurfa'da işçiler adına Yapacağım çalışmalar  ve atacağım adımlar da hep hakklının yanın da olmaya özen göstereceğim. Kardeşlerimize bize inanıp güvenenlere örnek olmaya çalışacağım yeni neslin örnek davranışlara ihtiyacı var. bizim amacımız bir sendikanin koltuğunda veya herhangi bir makamda oturmak değil işçilerin hakkını savunmaktır.  Kendini işçilerin savunucuları olarak gören bir çok sendika mensubu tüm sahaları kapatmak istiyor; kimsenin kendilerine dokunmamalarını ve istedikleri gibi hareket alanı olmasını istiyor. bu böyle olmamalı işçilerle birlikte el ele olunmalı sendikaların işçileri bilgilendirmesi gerekiyor işçi hep emek tarafıdır, alın terini yaptığı işe  fazlasıyla döken insanlardır.  işçi dediğimiz şey sadece bir kamu kurumunda çalışan kişi değil; işçi demek evde aileden başlayan bir bakkalla  simitçi ile devam eden bir zincirler halkasıdır. işçi bazen bir köylü bazen bir demirci. Bir temizlik görevlisi de işçidir. Bir futbolcu veya tarlada çalışan bir bireyde işçidir.  kısacası ülkesini kalkındıran hep işçidir... Hep birlikte el ele işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olalım emeğine değer verelim bir masada onları zorda bırakacak kararlar almayalım bir koltuk için merdiven olarak kullanmayalım... KAPLAN cümlelerini "işçi emektir, bağlılıktır,  kardeşliktir..." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

• 0 Yorum