Şanlıurfa’da Kaytan ve Aişeoğlu aileleri, düzenlenen düğün töreniyle büyük bir mutluluğa ev sahipliği yaptı. TAR-DER Genel Başkanı, ziraat mühendisi Mahmut Kaytan’ın kızı Tıbbi Laborant Zeynep Kaytan ile iş insanı Haşim Aişeoğlu’nun oğlu Muhammed Ali Aişeoğlu hayatlarını birleştirdi.
Çiftin kına gecesi 5 Nisan 2026 tarihinde Nevali Otel’de düzenlenirken, düğün töreni ise 6 Nisan 2026’da Nobel Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu programda davetliler, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
Nikâh töreninde önemli isimler de şahitlik yaptı. Önceki dönem Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan’ın yanı sıra gazeteci-yazar Mehmet Emin Kuş, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Sözen, iş insanı Vedat Yurum, Nevzat Karadağ, Mustafa Baydilli, Hüseyin Öncel ve Fahrettin Yakan nikâh şahitleri arasında yer aldı.
Düğün programı, mevlit okunması ve semazen gösterisiyle manevi bir atmosferde gerçekleştirildi. Davetliler, bu anlamlı organizasyonda dualarla genç çifte eşlik etti.
Kaytan ve Aişeoğlu aileleri, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. Genç çiftin mutluluğu gözlerden kaçmazken, program iyi dileklerle sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: