Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu
Vali Hasan Şıldak, 23 Nisan kutlamalarına katıldı. Gün içerisinde temsili olarak makamını 4’üncü sınıf öğrencisi Muhammed Ali Denek’e devreden Vali Şıldak, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
Yayınlanma :
23.04.2024 19:01
Güncelleme :
23.04.2024 19:01
GENÇ VALİNİN İLK TALİMATI EĞİTİM OLDU
Gün içerisindeki programlar Valilikte devam etti. Profilo İlkokulu öğrencilerinden Muhammed Ali Denek’e temsili olarak makamını devreden Vali Şıldak, genç Valinin taleplerini dinledi. Okul sayılarının ve dersliklerin artırılması, öğretmen atamalarının yapılması yönündeki talepleri dinleyen Vali Şıldak, yaptığı değerlendirmesinde “Misafir ettiğimiz çocuklarımız bugün bizimle; geleceği, yarınları, ülkemizin gelişimini ve Şanlıurfa’nın durumunu görüştüler. Ben özellikle Muhammed Ali Valimize teşekkür ediyorum. Tüm Şanlıurfa çocuklarını bugün burada temsil ettiler. Öğretmenlerine ve ailelerine de teşekkür ediyor, tüm Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: