Reklam
Reklam

Vali Ayhan, "Hayali Olmayanın Geleceği Olmaz"

Hayali Olmayanın Geleceği Olmaz diyen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “ Geleceğe dair güzel hayalleri ve hedefleri olan bir şehir inşa edeceğiz. Önce hayal edeceğiz, sonra hayallerimizi hep birlikte sahada elbirliği ile çalışarak gerçeğe ulaştıracağız.” dedi.

Vali Ayhan, "Hayali Olmayanın Geleceği Olmaz"

Hayali Olmayanın Geleceği Olmaz diyen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “ Geleceğe dair güzel hayalleri ve hedefleri olan bir şehir inşa edeceğiz. Önce hayal edeceğiz, sonra hayallerimizi hep birlikte sahada elbirliği ile çalışarak gerçeğe ulaştıracağız.” dedi.

23 Mayıs 2022 - 21:12
Reklam

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Valilik Konferans Salonunda kurum yöneticileri ve il müdürleriyle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Peygamberler şehri ve İstiklal Madalyası’nın sahibi olan bu güzide şehirde görev yapmanın kendisi için bir onur olduğunu ifade eden Vali Ayhan,  “Peygamberler şehri ve İstiklal Madalyası’nın sahibi olan bu güzide şehirde görev yapmak benim için bir onurdur. Beraber çalışacağımız bu süreçte Cenab-ı Allah inşallah hep beraber güzel çalışmalar yapmayı bizlere nasip etsin. Eğer ekip iyi çalışırsa iyi sonuçlar alırız. Benim 24 saat telefonum açık olacak, ne zaman desteğime ihtiyaç duyarsanız, bir konuda görüşümü almak isterseniz yanınızda olacağım. ”diye konuştu.
“Medeniyetlerin buluştuğu ve binlerce yıllık kültürün harmanladığı, Güneydoğu Anadolu Bölgemizin bu önemli kentine; üstün görev anlayışı içinde en doğru, akılcı, etkin ve verimli bir şekilde, mesai mefhumu gözetmeksizin hep birlikte hizmet etme azmi ve gayreti içerisinde olacağız” diyen Vali Ayhan, “ 7/24 tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Makamlarımıza kapanıp kalmayacağız. Hep sahada, hep alanda vatandaşlarımızla iç içe olacağız” şeklinde konuştu.
Adil, şeffaf, hesap verebilir, verimli ve etkili bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını kaydeden Vali Ayhan,  “Bizim yönetim anlayışımızda asla dedikodu olmayacak. Her zaman halkımızın sorunlarına açık, çözüm odaklı ve toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir çalışma modelini uygulayacağız. Sorunları mutlaka taraflarıyla konuşarak, görüşerek çözme gayreti içerisinde olacağız. Vatandaşı her zaman önceleyen bir anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görecek, insanımızın kendi kültürü ve inancını gönül rahatlığıyla yaşayabilmesi için her türlü tedbiri alacağız” dedi.
“Önce hayal edeceğiz” 
Toplantının devamında geleceğe dair güzel hayalleri ve hedefleri olan bir şehir inşa edeceklerini kaydeden Ayhan, “Önce hayal edeceğiz, sonra hayallerimizi hep birlikte sahada elbirliği ile çalışarak gerçeğe ulaştıracağız. Eğitimde, tarımda, turizmde, kültürde, sanayide ve sosyal hayatta örnek projelerle öncelikle hayallerimizi hedeflere sonra ise gerçeğe ulaşması ve güzel Şanlıurfa’mızı daha ileriye taşımak için sizlerle birlikte var gücümüzle; atanmış gibi değil adanmış gibi çalışacağız. Tüm paydaşların katılımı ile turizm, tarım ve spor platformlarımızı hayata geçireceğiz. İlimiz adına yeni fikri projesi olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içinde olup maddi manevi tüm desteği sağlayacağım” ifade etti.  
Eğitim konusunun ise tüm kurumların destek vermesi gereken bir alan olduğunu belirten Vali Ayhan, “Eğitim hep benim birinci önceliğimdir, bunu özellikle ifade etmek istiyorum. Eğitimle ilgili önceliklerimizi biliyorum, bunları da çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Şanlıurfa birçok alanda potansiyeli yüksek bir şehir. Elbette bu potansiyel bizim kalkınma rotamızda belirleyici olacak. Günü kurtaran değil, sürdürülebilir modellerle örnek olan projeleri önemseyeceğiz” dedi.
Toplantı, katılımcıların görüşlerinin aktarmasının ardından sona erdi. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları, il müdürleri ve kamu kurum temsilcileri katıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum