Reklam

Yıldız ve Öge'den Öğretmenler Günü jesti

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE PRATİK YÖNTEM KAMPÜSÜ’NE ANLAMLI ZİYARET

Yıldız ve Öge'den Öğretmenler Günü jesti

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE PRATİK YÖNTEM KAMPÜSÜ’NE ANLAMLI ZİYARET

Yıldız ve Öge'den Öğretmenler Günü jesti
24 Kasım 2025 - 13:10
Reklam
Reklam

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında eğitime verilen değeri ortaya koyan anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. AK Parti Şanlıurfa eski İl Başkanı ve Merkez Koordinatörü Bahattin Yıldız ile Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Mahir Öge, Pratik Yöntem Gelişim Kampüsü’nü ziyaret ederek öğretmenlerin bu özel gününü kutladı.

ÖĞRETMENLERE KIRMIZI GÜL JESTİ

Ziyaret kapsamında Yıldız ve Öge, kampüs içerisinde öğretmenlerle tek tek görüşerek günün anısına kırmızı gül hediye etti. Öğretmenlerle sohbet eden ikili, eğitimcilerin fedakârlıklarını takdir ettiklerini ifade etti.
Bahattin Yıldız, “Öğretmenlerimiz ülkemizin yarınlarını inşa eden gerçek mimarlardır.” derken;
Mahir Öge ise, “Eğitime yapılan her yatırım geleceğe yapılan yatırımdır.” sözleriyle öğretmenlere teşekkür etti.

KURUM YÖNETİMİNDEN MEMNUNİYET MESAJI

Pratik Yöntem Eğitim Kurumları Kurucusu Mustafa Yıldırım ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Mehmet Emin Kuş, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Mustafa Yıldırım, öğretmenler için moral niteliği taşıyan bu nazik davranış için teşekkür ederken;
Mehmet Emin Kuş da, “Bu özel günde öğretmenlerimizin hatırlanması kıymetlidir. Bahattin Yıldız ve Mahir Öge’ye teşekkür ediyoruz.” dedi.

EĞİTİME DESTEK VURGUSU

Ziyaret, öğretmenlerin özel günlerinde yalnız bırakılmadığını gösteren güçlü bir mesaj olarak değerlendirildi. Şanlıurfa’da Öğretmenler Günü kapsamında yapılan etkinlikler arasında bu jest dikkat çekti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum