Başkan Kuş, İşgal Edilmek İstenen Alanı Park Yaptı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, saha gezileri kapsamında gittiği Ruha mahallesinde, daha önce işgal edilmek istenen arsaya ekipleri yönlendirip, alanı yeşil alan olarak bölge halkının hizmetine sunacak.
Yayınlanma :
07.08.2019 17:12
Güncelleme :
07.08.2019 17:19
Kısa süre içinde mahalleye yeşil alan kazandıracaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Ruha mahallemizdeyiz. Bölgenin önemli eksikliklerinden biri olan yeşil alan için çalışma başlattık. Daha önce işgal edilmek istenen park alanını şuan ekiplerimiz temizliyor ve İnşallah en kısa zaman içerisinde Ruha Mahallemize park olarak kazandıracağız. İnşallah çocuk parkları da yapacağız. Eyyübiye halkı, Ruha mahallesi sakinleri her şeyin en güzelini hak ediyor ve onlara en güzel alanları kazandıracağız. İşgale de müsaade etmeyeceğiz.” dedi.
Ruha Mahalle Muhtarı Mehmet Polat ise açıklamasında şunları söyledi,” Ben öncelikle Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a çok teşekkür ediyorum. Her zaman her şeyi yerinde takip eden bir başkanımız var bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum. “
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: