Reklam
Reklam

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa'da Düğün Sevinci Başlıyor!

En yeni ve şehrin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, yeni yılın getirdiği birbirinden özel fırsatlarla, evlenmeye hazırlanan çiftlere kapılarını açıyor.

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa'da Düğün Sevinci Başlıyor!

En yeni ve şehrin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, yeni yılın getirdiği birbirinden özel fırsatlarla, evlenmeye hazırlanan çiftlere kapılarını açıyor.

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa'da Düğün Sevinci Başlıyor!
29 Ocak 2024 - 11:19
Reklam

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa Genel Müdürü Fatih Günkent “Profesyonel ekibimiz ve tam donanımlı modern ekipmanlarımız, salonlarımızla düğün sürecinde, hayallerin gerçek olmasına vesile olmayı hedefliyoruz. Şehre getirdiğimiz ilk beş yıldızlı Hilton deneyimi, lezzetleri ve konaklama ayrıcalıklarını; daha çok düğün çiftine Şanlıurfa’da yaşatmak için sabırsızlanıyoruz. Şehrin ana arterlerine yakın konumda bulunan DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, toplam 1.500 m²'lik alanıyla görkemli davetler için benzersiz salonlara sahip. Güçlü ve deneyimli mutfak ekibimiz ile otel, şehrin en iyi kültürel mutfağıyla ve dünya yemekleriyle davetlere lezzet katıyor. Konaklamada her detayın özenle düşünülüp buluştuğu otel odalarımız, düğün sonrası balayı için ideal.” dedi.


Erken Rezervasyon İle Ayrıcalıklı Düğün Paketleri!


30 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olan erken rezervasyon avantajıyla, hayalinizdeki düğünü planlamak artık çok daha kolay. DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, muazzam salonları, deneyimli mutfak ekibi ve şık konaklama olanakları ile unutulmaz bir düğün deneyimi sunuyor.


Geniş Salon Kapasitesi ve Lezzet Dolu Anlar!


Şehrin ana arterlerine yakın konumuyla dikkat çeken otel, 1.500 m²'lik alanda görkemli davetlere ev sahipliği yapıyor. Balo salonunda 550 kişiye kadar misafir ağırlama imkanı ve dört aşamalı düğün yemeği ile çiftlerin beklentilerini en üst düzeyde karşılıyor. Ayrıca, limitsiz yerli içki seçenekleri ve özel tadım menüsü ile lezzet dolu bir düğün vaat ediyor.


Özel Düğün Paketindeki Ayrıcalıklar!


Düğün paketinde yer alan balayı süiti, hazırlık odası, düğün öncesi tadım menüsü ve Hilton Honors Puan kazanımları, çiftlere unutulmaz anlar sunuyor. Ayrıca, Hilton Honors düğün puanları ile çiftler özel avantajlardan faydalanma şansına sahip oluyor.


Erken Rezervasyon Fırsatını Kaçırmayın!


DoubleTree by Hilton Şanlıurfa'nın sunduğu bu ayrıcalıklı düğün paketleri 30 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli. Detaylı bilgi ve rezervasyon için hemen arayın: 0 414 290 66 66
Hayalinizdeki düğün için DoubleTree by Hilton Şanlıurfa sizi bekliyor!

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa:


DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, 16’si süit 190 misafir odası, BigChefs Restaurantı, Starbucks köşesi, toplamda 1150 kişi kapasiteli toplantı ve etkinlik alanları ve 1600 m2’lik Spa Soul ile Şanlıurfa’nın ilk uluslararası 5 yıldızlı oteli. Vimsa Grup yatırımıyla Şanlıurfa’nın yeni yaşam merkezlerinden Esentepe’de konumlanan otel, Balıklıgöl ve tarihi Şanlıurfa'ya 6 km, Göbeklitepe'ye 19 km, Şanlıurfa GAP Havalimanı’na ise 35 km uzaklıkta bulunuyor.


DoubleTree by Hilton Hotels Hakkında

DoubleTree by Hilton, 51 ülke ve bölgede 150.000'den fazla odaya sahip 660 otelden oluşan ve hızla büyüyen küresel bir portföydür. DoubleTree by Hilton, 50 yılı aşkın bir süredir, konuklarını özel DoubleTree çikolatalı kurabiye ile karşılamaktan yerel halka hizmet vermeye kadar dünyanın dört bir yanındaki iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için bir konfor sembolü olmaya devam ediyor. DoubleTree by Hilton, benzersiz yiyecek - içecek deneyimleri, son teknoloji fitness olanakları, toplantı ve etkinlik alanları dahil olmak üzere çağdaş konaklama hizmetleri sunmaktadır. Doubletree.comadresinden veya sektör lideri Hilton Honors app uygulaması aracılığıyla rezervasyon yaparak DoubleTree by Hilton'da olumlu bir konaklama deneyimi yaşayın. Doğrudan tercih edilen Hilton kanalları üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, anında avantajlara erişebilir. doubletree.com adresinden DoubleTree by Hilton hakkında daha fazla bilgi edinin ve markayı Facebook, Twitter ve  Instagram’da takip edin.


DoubleTree by Hilton, 51 ülke ve bölgede 150.000'den fazla odaya sahip 660 otelden oluşan ve hızla büyüyen küresel bir portföydür. DoubleTree by Hilton, 50 yılı aşkın bir süredir, konuklarını özel DoubleTree çikolatalı kurabiye ile karşılamaktan yerel halka hizmet vermeye kadar dünyanın dört bir yanındaki iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için bir konfor sembolü olmaya devam ediyor. DoubleTree by Hilton, benzersiz yiyecek ve içecek deneyimleri, son teknoloji fitness olanakları ve toplantı ve etkinlik alanları dahil olmak üzere çağdaş konaklama ve olanaklar sunmaktadır. Doubletree.com adresinden veya sektör lideri Hilton Honors app uygulaması aracılığıyla rezervasyon yaparak DoubleTree by Hilton'da olumlu bir konaklama deneyimi yaşayın. Doğrudan tercih edilen Hilton kanalları üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, anında avantajlara erişebilir. doubletree.com adresinden DoubleTree by Hilton hakkında daha fazla bilgi edinin ve markayı Facebook, Twitter ve  Instagram’da takip edin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum