Reklam
Reklam

Hasan Çay, "Güçlü Türkiye Yolunda İlerliyoruz"

28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusuda bulunan Hasan Çay yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

Hasan Çay, "Güçlü Türkiye Yolunda İlerliyoruz"

28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusuda bulunan Hasan Çay yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

Hasan Çay,
21 Mart 2023 - 08:00
Reklam

 Hasan Çay yaptığı yazılı Basın Açıklamasında şunları söyledi:

Değerli basın mensupları, 
Bugün çok kalabalık bir şekilde müracaata gelebilirdim. Fakat ülkemizde oluşan deprem ve sel felaketi nedeniyle milletvekili aday adaylık başvurumuzu şaşaasız yapmayı tercih ettik. 
Sayın il başkanım, yönetim kurulu üyelerim, kadın kolları başkanım, gençlik kolları başkanım, ilçe başkanlarım ve teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev almış değerli dava arkadaşlarım, hepinizi en samimi duygularımla saygıyla selamlıyorum. Tarihimizin en önemli seçimlerden birine adım adım yaklaşmaktayız. Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarını için büyük bir önem arz ediyor. AK Parti, Cumhuriyet tarihi boyunca kadınlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin ve memleketimizin inşasında büyük görevler üstlenmiş ve bu yolda büyük fedakârlık göstermiştir. 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bu kutlu yürüyüşte gençlerin siyasette aktif rol almaları Türkiye’nin demokrasi tarihi açısından devrim niteliğindedir. Ben de genç yaştan beri AK Parti saflarında dava arkadaşlarımızla omuz omuza verip halkımızın derdiyle dertleşerek bu davanın bir neferi oldum. Ehliyet sahibi, cesur, kararlı, teşkilatımızla bütünleşecek, yeniliklere açık, çalışkan bir milletvekili aday adayı olarak karşınızda bulunuyorum. 
Siz değerli yol arkadaşlarımızın ve teşkilatımızın desteğiyle bölgemizin, hemşehrilerimizin taleplerini, ihtiyaçlarına TBMM çatısı altında gür bir sada ile çözümler arayacağımı belirtmek isterim. Türkiye Yüzyılı’nda 2023 hedeflerimizi Sn. Cumhurbaşkanımız, dava arkadaşlarımız ve Cumhur İttifakı’mız ile birlikte gerçekleştireceğiz. 
Güçlü Türkiye yolunda üzerimize düşen tüm sorumlulukları, partimizin belirlediği hedefleri, milletimizin beklentilerini yerine getirmek ve hemşehrilerimizin TBMM’deki gür sesi olmak için AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adaylığı başvurumuzu yapmış bulunmaktayım. Bu kutlu yürüyüşte göstereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ediyorum. Adaylığımızın ülkemize, partimize, şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.  
Hasan Çay
28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Aday Adayı


YORUMLAR

  • 0 Yorum