Reklam
Reklam

MİSİAD Karaköprü Şubesi Açıldı

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Karaköprü Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

MİSİAD Karaköprü Şubesi Açıldı

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Karaköprü Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

MİSİAD Karaköprü Şubesi Açıldı
13 Temmuz 2022 - 23:08
Reklam

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Karaköprü Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

 

MİSİAD Karaköprü Şubesinin açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk,MİSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ağ, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, CHP Karaköprü İlçe Başkanı Ziya Ural, CHP Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner , Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat,İYİ Parti Karaköprü İlçe Başkanı Yaşar Badıllı , Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Niyazi Kocadağ, MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Av. Mehmet Çayan, MİSİAD Karaköprü Şube Başkanı Serdar Tahtasız Sivil Toplum Teşkilat Başkanları,Siyasi Parti Temsilcileri dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Mini müzik dinletisinin ardından MİSİAD üyeleri tarafından katılımcılara çiğ köfte ikram edildi . 

 


Açılış kurdelesini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk, MİSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ağ, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, MİSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Av. Mehmet Çayan, MİSİAD Karaköprü Şube Başkanı Serdar Tahtasız  birlikte kestiler.

 


Açılış töreninde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ağ , " Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneğinin Karaköprü İlçe Şube açılışında bulunuyoruz. Genel Başkanımız Feridun Öncel'in tensipleri doğrultusunda Serdar Tahtasız kardeşimiz Karaköprü İlçe başkanı olarak atanmıştır. Bugün kendisinin şube açılışı için buradayız. 2014 yılında Ankara'da bir kaç gönül dostunun bir araya gelmesiyle bir kaç yıl içinde çok ciddi bir varlık göstermiştir. 2014 yılında açılan Şanlıurfa Şubemiz Şuruç, Birecik, Viranşehir şubelerimizin açılması sonrası bugünde Karaköprü şubemizi açıyoruz ” dedi.

 


 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri , “ Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği yerli ve milli sermayeyi bir araya getirmek ülkemizi kalkındırmak güçlü devletler arasına sokmak Türkiye'yi her alanda tam bağımsız yapmak zihniyetiyle ve düsturuyla hareket ederek bir araya gelmişlerdir. Özellikle Genel Başkanlarının Hemşehrimiz Feridun Öncel'in olması bizler için ayrı bir övünçtür ” diye konuştu.

 

Kaynak: Urfa Gaste

YORUMLAR

  • 0 Yorum