Reklam
Reklam

Oflaz, Biz Ak Partiye Gönül Vermişiz

Uzun yıllardır parti teşkilatında çeşitli görevlerde yer alan ve 28.Dönem Milletvekili genel seçiminde Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan Filiz Oflaz, mülakat için gittiği Ankara'dan bu gün döndü.

Oflaz, Biz Ak Partiye Gönül Vermişiz

Uzun yıllardır parti teşkilatında çeşitli görevlerde yer alan ve 28.Dönem Milletvekili genel seçiminde Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan Filiz Oflaz, mülakat için gittiği Ankara'dan bu gün döndü.

Oflaz, Biz Ak Partiye Gönül Vermişiz
01 Nisan 2023 - 17:48
Reklam

Filiz Oflaz konu hakkında şu açıklamalarda bulundu.

 "Partimizin genel merkezinde gerçekleşen mülakat  kelimenin tam anlamıyla bir bayram havasında gerçekleşti. Aday aday bazında Yoğun katılımın olması  milletimizin partimize olan teveccühünü göstermektedir. Mülakat sonuçlarının partimizin üst kurulları tarafından değerlendirileceğini ve nihai kararın  Cumhurbaşkanımız tarafından verileceğini dile getirdi. Oflaz ayrıca oluşacak listenin  Şanlıurfamız tarafından kabul gören  ve karşılık bulan bir liste olacağına inancım tamdır." dedi.  

Ankara gezisi kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Filiz Oflaz 14 mayıs genel seçimlerin Ülkemiz Milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 

Kendisinin adaylığı hakkında da bilgi aktaran Oflaz şunları söyledi. 
"Ben iki dönemdir Karaköprü ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi olarak partime hizmet etmekteyim.Ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi Kent konseyi kadın meclisi üyesi ve aynı zamanda reklam sektöründe bir işveren kardeşiniz olarak kentimize hizmet etmeye çalışıyorum.Tekrar işin siyası boyutuna dönersek, Anne tarafım Şanlıurfada  rızvanoğlu tatlı ailesi, Babam tarafı Hilvan ilçemizde Süleymanlar ailesi ve eşim tarafı Oflaz ailesi olarak çoğunluğumuz  bu partiye gönül vermiş insanlarız ve kalabalık bir nüfusa sahibiz. Her ailede veya aşirette olduğu gibi elbette istisnalar vardır. Günün sonunda ailelerimiz içinde geçmişten bu güne Milletvekili, meclis üyeleri, belediye başkanları, başkan vekileri  ve  vekil aday adayları oldu ve olmaya devam edecektir.  Yani demem o ki, biz Ak Partiye gönül vermişiz. Listeye girerim girmem onun takdiri tabiî ki büyüklerimizin. Elbetteki listede olmak isterim. Neden olmak isterim çünkü şehrime daha faydalı olmak istiyorum.Tarımsal sulamadan tutun ikinci üniversiteye, istihdamın artırılması,  kadınlarımızın işgücüne ve her alanda daha güçlü temsiliyetinin artırılmasına kadar, eğitim, sağlık, ekonomi, sanayi, kültür turizmi ve inanç turizmi alanında daha güçlü adımların atılması lazım. Aile bütünlüğünün korunması ve tabiî ki geleceğimiz yani gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmesi, inançlı, devletine milletine faydalı bireyler olarak yetişmesi dahil bir çok alanda katkı sağlamak istiyorum. Ama dediğim gibi takdir büyüklerimizin. Hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu nasip etsin inşallah." Dedi.

Esma Kuş/ Urfa Radikal Haber 

YORUMLAR

  • 0 Yorum