SUPADER, Türkiye Aşçılar Federasyonuna Üye Oldu
Şanlıurfa Profesyonel Aşçılar Derneği (ŞUPADER) Türkiye Aşçılar Federasyonu üyeliği kabul edildi.
Yayınlanma :
23.12.2020 19:23
Güncelleme :
23.12.2020 19:23
URFA MUTFAĞI BİR MARKADIR
SUPADER’in kuruluş ve Türkiye Aşçılar Federasyonuna katılma süreci hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Emrah Ray, “Şanlıurfa tarihi kültürü ve mutfağıyla Türkiye’de yapı taşlar arasında yer alıyor. Kentimiz tam anlamıyla bir gastronomi şehridir. Biz profesyonel Aşçılar Derneği olarak Türkiye’de bir marka olan Urfa mutfağına değer katmak gayesindeyiz” dedi.
FEDERASYON BAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Aşçılar federasyonu üyeliklerinin kendilerine güç vereceğini belirten Emrah Ray, “ Şanlıurfa Profesyonel Aşçılar Derneği üyelik sürecimiz tamamlandı. Bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen Federasyon Başkanımız sayın Zeki Açıköz, Başkan Vekillerimiz Hamza kalkan, Koray Türk ve Mustafa Erol beye teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: