Reklam
Reklam
Ben Hangi Partiliyim?
Mehmet Emin KUŞ

Mehmet Emin KUŞ

Ben Hangi Partiliyim?

23 Mayıs 2020 - 12:34

Sosyal medyada beni takip edenler bilirler. Ben çok yazı yazarım. Birçok şey paylaşırım. Her görüşten insanlar var sayfamda. Tüm partileri eleştirir, tüm partileri överim. Genelde dini, siyasi, sosyal içerikli ve daha çok güncel sorunlara değinirim yazılarımda. Hiçbir zaman bağnaz bir taraftar olmadım.

Geçen gün bir Ak parti yetkilisi bana; "senin için HDP’li olduğunu söylüyorlar" demişti.

Ondan önce biri CHP'li demişti benim için...

Bu akşam kıymetli bir arkadaşım, watsaptan  aşağıya aldığım satırları bana gönderdi. Hiçbir satırına dokunmadan paylaşıyorum. Ona da bir takipçisi yazmış bu mesajı:

"Merhaba  ...... Hanım, öncelikle kısa süre önce arkadaş olmamıza rağmen paylaşımlarınız için teşekkür ederim, paylaşımlarınıza sık sık yorum yapan Mehmet Emin KUŞ, koyu bir Akp'lidir. Onu bazı paylaşımlarından dolayı sayfamdan silmiştim bilginize..." buna güldüm ve dedim efendim, kimi CHP'li, kimi Ak partili, kimi HDP’li diyor.

Şimdi bende şaşırdım hangi partili olduğuma...

AK PARTİ mi?
HDP mi?
CHP mi?

Oysa ben doğrunun yanında, yanlışın karşısındayım. İnsanım ve insanlığın, toplumun faydası için çabalıyorum. Bu bana yetiyor. İyi bir insan olmak benim için tüm ideolojilerden ve siyasi görüşlerden çok daha önemlidir.

Çok uzun zaman önce bir siyasi partide fiili olarak siyaset yapmıştım. Sonra o parti başka bir parti ile birleşti ve ben o günden sonra hiçbir partiye geçmedim. Zaman zaman bana çeşitli partilerden hatta yeni ve eski partilerden bana önemli görevler için ısrarlı teklif geldi, gelmeye devam ediyor. Ben hepsini kibarca ret ettim, ediyorum.

Çünkü benim görüşlerim partiler üstüdür. Evrenselliği olan düşüncelerimi herhangi bir siyasi partiye kurban edemem. Mehmet Emin Kuş, ideolojik ve siyasi akımlardan ve partilerden uzaktır. Mehmet Emin Kuş için "iyi bir insan" denilmesi yeterlidir. "Mademki ben bir insanım" 

YORUMLAR

  • 0 Yorum