Reklam
Reklam
Cumhurbaşkanını Yanlış Yönlendirenler
Mehmet Emin KUŞ

Mehmet Emin KUŞ

Cumhurbaşkanını Yanlış Yönlendirenler

15 Şubat 2021 - 09:56

Sayın cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm danışmanlarını sil baştan değişmelidir.

Bir bakıyorsun yanlış bilgilendirme sonucu İsparta'da "Bizden önce İsparta'da üniversite yoktu, biz kurduk" diyor. Oysa İsparta'da üniversite varken daha Ak partinin ismi bile konuşulmuyordu.

Bir bakıyorsunuz, Urfa'da "1700 yataklı şehir hastaneniz bitmek üzere" diyebiliyor. Bu konuşmanın üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen ve 6 yıldır konuşulmasına rağmen bırakın inşaatını daha henüz şehir hastanesi için bir kazma bile vurulmamışken, "Şanlıurfa şehir hastanemiz bitmek üzere" diyorsa Sayın cumhurbaşkanı, bu yanlış yönlendirildiğinin apaçık kanıtıdır. 

Eski Danışmanı Akif Beki'nin Karar gazetesinde ki köşe yazısında dile getirdiği gibi:

"Kılıçdaroğlu, öğrencileri ve ailelerini sağduyuya çağırdığı için şahin muhaliflerin hışmına uğramışken...Erdoğan, onun sokağı kışkırtmaya sarıldığını niye zannetsin yoksa?

Kılıçdaroğlu konuştuğu halde, onun şu kadar gündür CHP’deki tecavüz iddiaları hakkında sustuğunu niye zannetsin? Bay Kemal’in bunu örtbas için iktidarı başarısız, ülkeyi kötü yönetiliyor gösterdiğini zannettiren kim?

Veya Boğaziçi eylemcilerini, darbe çığırtkanı ve terörist zannettiren?

Peki ya halkın gerçek gündeminin, CHP’nin kötü yönetilmesi olduğunu sandıran? CHP kötü yönetildiği için Anayasa’ya uyulamadığını, faizlerin yükseldiğini, işsizliğin arttığını, ekonominin göçtüğünü, mutfakta yangın çıktığını sandıran kim?

CHP istemediği için henüz uzaya çıkamamışız gibi “Patlasa da çatlasa da inşallah Ay’a gidiyoruz” dedirten?"

Akif Beki'ye katılıyorum ve ekliyorum:

Oysa halkın gündeminde CHP yok, yaklaşık 19 yıldır ülkeyi Ak parti yönetiyor. 19 yıl içinde olan iyi de, kötü de ak partinin eseridir. Halkın gündeminde sosyal huzur, refah içinde bir yaşantı var, güçlü bir ekonomi, düşük faiz var. Güçlü bir Türkiye, iyi bir eğitim sistemi, üretim var. 

Sayın cumhurbaşkanı öyle bir hava oluşturuyor ki, sanki CHP iktidar, kendileri muhalefet... Bütün bunların yanlış bilgilendirme sonucu olduğunu düşünüyorum. 

Cumhurbaşkanı ile halk arasında bir engel teşkil etmekten başka bir işe yaramıyor bir kısım danışmanları... 

Geçenlerde şahit olduğum bir olay nedeniyle, bir kez daha inandım ki, bir yönetici gerçekten çok akıllı ve zeki olmazsa, altları tarafından derhal yanlış yönlendirilebilir.

Sınavda 88 puan almış birinin dosyasını başkanına sunarken, adamın puanını 78 olarak gösteren memur, fırsatını bulunca her şekilde yanıltıcı bilgilerle başkanını, amirini başarısız kılar.

Malesef ülkemizde ahlak ve vicdan yoksunu çok kişi var. Bu yüzden toplumsal ahlak can çekişiyor.

Bütün bunları göz önünde bulundurunca Sayın cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, tüm danışanlarını gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum ve tavsiye ediyorum.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • FURKANOĞLU
    3 yıl önce
    Herkesin kendisine Ahireti ve Allah i hatırlatacak ,hayra ve insanınım değerlere teşvik edecek,yanlış yaptığında uyaracak samimi güvenilir El Emin...birilerine ihtiyacı var