Reklam
Reklam

Başkan Baydilli'ye Seçim Ofisinde Destek Artıyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin seçim irtibat ofisi her geçen gün destek veren vatandaşlarla dolup taşıyor.  

Başkan Baydilli'ye Seçim Ofisinde Destek Artıyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin seçim irtibat ofisi her geçen gün destek veren vatandaşlarla dolup taşıyor.  

09 Mart 2024 - 19:53
Reklam

31 Mart mahalli idareler seçimleri için çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin açtığı seçim irtibat ofisi kendisine destek veren vatandaşlarla her gece dolup taşıyor. Başkan Baydilli de her akşam seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ederken, verdikleri destek için teşekkür ediyor.
 
Başkan Baydilli'ye destek vermek için önceki akşam AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, 22. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan ve Şanlıurfa eski Belediye Başkanı İbrahim Halil Çelik seçim ofisini ziyaret ettiler. Başkan Baydilli destekleri için misafirlere teşekkür ederken bu seçimde güçlü bir şekilde zaferle ayrılacaklarını ifade etti.
 
Vatandaşlara hitap eden Başkan Baydilli, "Her akşam seçim ofisimizi tıklım tıklım dolduruyorsunuz ve bu da 31 Mart günü yapılacak seçimin sonucunu şimdiden gösteriyor. İnşallah sizin desteğinizle güçlü bir şekilde seçimi kazanıp Karaköprü'müzün yükselişini yapacağımız hizmetlerle sürdüreceğiz.
 
Sizin buradaki desteğiniz, dualarınız benim için gerçekten çok kıymetlidir. Karaköprü emin olun her şeyin en iyisini hak eden güzide bir ilçedir. Biz bu değeri bilerek bugüne kadar hizmet ettik ve bundan sonra da en iyi hizmet ve projeleri sunmak için çok çalışacağız" diye konuştu.
 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de seçim ofisindeki kalabalığın yapılan güzel işlerin göstergesi olduğunu işaret ederek seçimde bunun zaferle taçlanacağını dile getirdi.
 
Şanlıurfa eski Belediye Başkanı İbrahim Halil Çelik ise Metin Baydilli'nin çalışkan ve mütevazi bir başkan olduğuna dikkat çekerek bu anlamda kendisine destek verdiklerini söyledi.
 
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçime kadar her akşam seçim ofisinde vatandaşlarla buluşmalarını sürdürecek.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum