Reklam
Reklam

Başkan Beyazgül, ‘’Şanlıurfalıların Kararı Ak Parti’’

Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Hamza Göktaş'ın seçim ofisi düzenlenen görkemli törenle açıldı. AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfalılar kararını AK Parti’den yana vermiştir. Hizmet taş üstüne taş koymaktır’’ dedi.

Başkan Beyazgül, ‘’Şanlıurfalıların Kararı Ak Parti’’

Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Hamza Göktaş'ın seçim ofisi düzenlenen görkemli törenle açıldı. AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfalılar kararını AK Parti’den yana vermiştir. Hizmet taş üstüne taş koymaktır’’ dedi.

11 Mart 2024 - 09:13
Reklam

31 Mart Yerel seçimlere AK kadro anlayışıyla hazırlanan AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Hamza Göktaş'ın seçim ofisinin açılışına katıldı.

Açılışa Başkan Beyazgül’ün yanı sıra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Bahattin Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karacizmeli, MHP Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Hatiopğlu ile AK kadrolara gönül veren vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’YALANLARA RAĞMEN ŞANLIURFALILAR LİDERLERİNİN YANINDA OLDU’’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen ve 70 binin üzerinde vatandaşın katıldığı miting öncesinde bazılarının mitingden önce çektikleri görsellerle algı ve iftira attığına dikkat çeken ve bu oyunları Şanlıurfalıların bozduğunu anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfalılarla buluştu. Şanlıurfalı hemşehrilerimiz miting alanını tıka basa doldurdu. Miting öncesinde çekilen fotoğraflarla algı yapıp miting alanının boş olduğu yalanını söylüyorlar. Dün Şanlıurfa kararını verdi ve bu iş bitmiştir dedi. Yağmur, sel, soğuk denildi ve hiç kimseyi engelleyemediler. Allah’ın izni ile Şanlıurfa kararını vermiş ve bundan sonra ki işimiz oyumuzu daha daha arttırarak Eyyübiye İlçe Başkanımız Mehmet Moğal’ın dediği seviyeye çıkarmaktır. Biz çıtayı yükseltip yukarıya çıkaracağız’’ dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’ONLARIN YAPAMADIĞI HİZMETLERİ BİZ AK KADROLAR OLARAK YAPTIK’’
Kendi belediye başkanlıkları döneminde oluşan sorunları çözemeyenlerin sorunlarını göreve geldikleri günden itibaren çözüme kavuşturduklarını ve halkın dertleriyle dertlenip sorunları çözüme kavuşturarak Şanlıurfa'yı yaşanabilir bir hale getirdiklerinin altını çizen Başkan Beyazgül, ‘’Aşk ve sevda her hafta sonu bu sokaklarda bu mahallelerde vatandaşlarımızla bir araya gelmektir. Onların dertleriyle dertlenip sorunlarına çözüm bulmaktır. Onların gönül hanesine misafir olup sofralarına oturmaktır. Hizmet taş üstüne taş koymaktır. Ama onlar ne yaptılar? Bu güne kadar ortada yoktular. Hiçbir eserleri yok, hiçbir hizmetleri yokken bu gün gelmişler ben belediye başkanı olacağız diyorlar. Dünkü gibi yağan yağmurda sırılsıklam olana kadar çalışacağız. Bundan 5 yıl önce burada kötü kokular yayılıyordu ve biz göreve geldiğimiz gibi burada bir takım çalışmalar yaptık ve Yenice Mahallesinin koku sorununu giderdik. Vatandaşlarımız kötü koku nedeniyle evlerinin pencerelerini açamıyorlardı ama biz ne yaptık belediyenin bütün serveti de gitse bu koku giderilecek dedik ve bölgedeki Katı Atık Berteraf tesisindeki sorunu çözüp kötü koku ortadan kaldırıldı. Şimdi o bölgemiz öyle güzel bir hale geldi ki oraya lavanta ekeceğiz. Oradan lavanta kokuları esecek. Sen belediye Başkanlığı yaptın, 3.5 yıl belediye başkanlığı yaptın şimdi gitmişsin Karaköprü’ye bu güne kadar neden bu sorunları çözemedin. Şimdi neyi çözeceksin. Onlar mahallenin tapu sorununa da el atmadılar ama biz göreve geldiğimiz günden bu yana 2 bin 800 tapu dağıttık ve dağıtmaya devam edeceğiz. Tapusuz hiçbir ev kalmayacak’’ dedi.
 
BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’TARIM İŞÇİLERİ BAŞIMIZIN TACI’’
2019’da göreve geldiğinde kentin sorunlarının yanı sıra tarım işçisi olarak başka illere gitmek zorunda kalan mevsimlik tarım işçilerini bulundukları illerde ziyaret ederek sorunlarına o bölgenin belediye başkanlarıyla çözmeye çalıştıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfa’dan Konya’ya tarım işçisi olarak giden ailelerimizi bulundukları bölgede ziyaret ettik. Onlarla oturup sohbet edip sorunlarını konuştuk. Onlar bizim başımızın tacıdır. O domates toplayan elleri öperim’’ dedi.

Başkan Beyazgül, konuşmasında AK kadrolar olarak sahada her zaman vatandaşların yanlarında olduklarını ve yerel seçimlerde Sandıklardan buket buket beyaz güllerle sandıkları patlatacaklarını söyledi.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise ‘’Son 30 yıla baktığımız da Eyyübiye ilçemize hangi belediye başkanları ne yatırım yaptı ve ne iz bıraktı bizlere. 50 yıl sonra bu memlekette yaşayan kardeşlerimiz diyecek ki Turizm yolu Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımızın eseridir, onun zamanında yapıldı diyecekler. Bu bir eserdir bu bir imzadır’’ şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Bahattin Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karacizmeli ve AK Parti Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Hamza Göktaş’da birer konuşma yaparak AK Parti’nin Şanlıurfa’daki oy oranını artırmak için seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirttiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum