Reklam
Reklam

Başkan Özyavuz Koltuğunu Minik Melek'e Devretti

23 Nisan Çocuk Bayramı, Harran'da Coşkuyla Kutlandı    

Başkan Özyavuz Koltuğunu Minik Melek'e Devretti

23 Nisan Çocuk Bayramı, Harran'da Coşkuyla Kutlandı    

23 Nisan 2024 - 18:59
Reklam

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Harran ilçesinde de büyük coşkuyla kutlandı.
 
Harran İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'u ziyaret ederek, bir araya geldiler. Günün anlam ve önemine binaen Makam koltuğunu Melek Karaboğa isimli öğrenciye devreden Başkan Özyavuz, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
 
Başkan Özyavuz: Bugün çok önemli bir misafirim vardı. Sizleri yeni Başkanımız Melek ile tanıştırayım. “104. Yılını gururla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Harran İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerini Belediyemizde ağırladık. Başkanlık Makamını Melek kızımıza devrettik.
Yarınlar size Harran ehline emanet açıklamasında bulundu.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen tören ve gösteri alanında ilk önce İstiklal Marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra saat 10.00’da öğrenci , öğretmen ve velilerin yerini almasıyla birlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Programda öğrenciler şiirler okudular. Öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan birbirinden renkli ve güzel müzikli gösterilerin  sahnelenmesi sonucu Harran'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören ve gösteri programı sona erdi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum