Reklam
Reklam

Baydilli'den Çiftçi'ye sert cevap: "İddialar gerçek dışı, algı ve iftira!"

31 Mart yerel seçimleri sonucunda el değiştiren Karaköprü Belediyesi'nde eski ve yeni başkanlar arasında "bilanço" tartışması..

Baydilli'den Çiftçi'ye sert cevap: "İddialar gerçek dışı, algı ve iftira!"

31 Mart yerel seçimleri sonucunda el değiştiren Karaköprü Belediyesi'nde eski ve yeni başkanlar arasında "bilanço" tartışması..

Baydilli'den Çiftçi'ye sert cevap:
09 Nisan 2024 - 17:36
Reklam

31 Mart yerel seçimleri sonucunda el değiştiren Karaköprü Belediyesi'nde eski ve yeni başkanları arasında "bilanço" tartışması çıktı.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesiyle mazbatasını alıp göreve başlayan yeni Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, GAPGündemi dijitalde katıldığı proğramda devraldığı belediye bilançosu hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Gündemin Sesi proğramında arkadaşımız Mutlu Güneş'in belediye borçları ve personel sayısıyla ilgili sorularını cevaplandırmıştı.

Başkan Çiftçi "Belediyeyi 431 Milyon 531 Bin TL borç ile devraldıklarını belirten Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; normalde maksimum 450 olması gereken personel sayısının 1110 olduğunu, yapılan %100’lük zam ile gelirlerin maaşları ödemeye yetmediğini ve Belediyenin her ay eksi 15 Milyon 311 Bin 861 TL açık verdiğini" belirtmişti.



Çiftçi, bir sonraki gün de düzenlenen basın toplantısında konuyla ilgili bilançoyu basın mensupları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşmıştı.

Gelişmeler üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan eski Başkan Metin Baydilli; "Açıklamalar gerçekleri yansıtmamaktadır. Kamuoyunda algı oluşturmaya yönelik iftiralardır. En kısa zamanda belgeleriyle kamuoyuna anlatacağım" şeklinde cevap verdi.



Karaköprü eski belediye başkanı Metin Baydilli'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

"Kamuoyuna Duyuru:

Değerli Karaköprülü hemşerilerim; Bugün Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu başta Belediyenin borç durumu ile ilgili açıklamalar gerçekleri yansıtmamaktadır. Sayın Çiftçi’nin kamuoyununda algı oluşturmaya yönelik iftiralarını en kısa sürede katılacağım televizyon programında belgeleriyle halkımıza anlatacağım.

Bizim alnımız açık, başımız dik, Allah’a çok şükür hesabını veremeceğimiz hiç bir şey yoktur.

8.5 yıldır hizmet ettiğim Karaköprülü hemşerilerime saygılarımı sunuyorum" dedi.



Kaynak: GAPGündemi - Tuğba Polat

YORUMLAR

  • 0 Yorum