Reklam
Reklam

Kaymakam Güneş, genç çifti yalnız bırakmadı

Suruç Belediyesi Basın Danışmanı Mehmet Bilgin, Diyetisyen Eylem Erdal ile mutluluğa 'evet' diyerek dünya evine girdi.

Kaymakam Güneş, genç çifti yalnız bırakmadı

Suruç Belediyesi Basın Danışmanı Mehmet Bilgin, Diyetisyen Eylem Erdal ile mutluluğa 'evet' diyerek dünya evine girdi.

Kaymakam Güneş, genç çifti yalnız bırakmadı
25 Mart 2024 - 08:25
Reklam

Suruç Belediyesi Basın Danışmanı Mehmet Bilgin, Dyt.Eylem Erdal ile bir düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde mutluluğa 'evet' diyerek dünya evine girdi. Düğüne Suruç Kaymakamı ve  Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş ve eşi Begüm Güneş , Suruç İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Askeri Karakuzu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hakan Kayadurmuş,  AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel, Gazeteci-Yazar Mehmet Emin Kuş katıldı. 

2 bin kişinin katıldığı düğünde adeta halay şowları oluştu. Ramazan ayında iftar yemekli olan düğünde vatandaşlar iftarlarını dualarla açıp halaylar çekti. Akabinde nikah töreni gerçekleşti ve pasta kesildi, davetliler müzik eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendi.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Güneş, kendisinin ilçede göreve başlamasının yıldönümünde genç çiftin  dünya evine girdiğini söyleyerek konuşmasında "Bugün burada çok kıymetli iki gencimizin düğününe icabet ettik, evlilik çok kutsal bir müessesedir. Tabii ki evlilik hayatınızda iyi ve kötü günleri birlikte yaşayacaksınız. Yeni hayatınızda karşınıza çıkacak olan engelleri, sorunları birlikte aşacaksınız. Her şeyden önce bu evliliğin sağlık mutluluk ve huzur içinde devam etmesini temenni ediyorum. Saygı, sevgi ve hoşgörünüzü birbirinizden eksik etmeyiniz. Sizlere sağlıklı ve sevgi dolu geçireceğiniz güzel günler, mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Mutlulukları gözlerinden okunan Eylem ve Mehmet çiftinin ilk danslarını yaptığı düğün, davetlilerin hareketli halaylar eşliğinde oynamasıyla devam etti. Gelin ve damat pasta kesimini yaptıktan ardından gerçekleştirilen takı merasimi sonrası genç çift arkadaşlarıyla ve konuklarla bol bol türkü ve şarkılar eşliğinde oynayarak eğlenirken, düğün gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 

Eylem Erdal ve Mehmet Bilgin çifti her iki ailenin üyeleri ve davetliler ile mutlu günün anısına bol bol fotoğraf çektirdi. Suruç Belediyesi Basın Danışmanı Mehmet Bilgin, ailesinin bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum