Reklam
Reklam

Nihat ÇİFTÇİ, “Benim Kapım Vatandaşlara Her Zaman Açık Olacak”

Nihat ÇİFTÇİ, “Benim Kapım Vatandaşlara Her Zaman Açık Olacak”

Nihat ÇİFTÇİ, “Benim Kapım Vatandaşlara Her Zaman Açık Olacak”
20 Şubat 2024 - 12:51
Reklam

Seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü’nün Akpıyar Mahallesi’ni ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, “Karaköprü, Şanlıurfa’nın umudu olma yolunda bu yüzden hep birlikte doğru hizmet etmemiz lazım” dedi.
Her gün Karaköprü ‘nün farklı bir noktasında gerek esnaf gerekse ev ziyaretlerini sürdüren Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Akpıyar Mahallesinde bulunan Halil Ersöz, Mehmet Ağbayır ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Çiftçi burada mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi le karşılandı 
“KARAKÖPRÜ URFA’NIN UMUDU” 
Akpıyar Mahalle sakinlerine yönelik bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi “Bizler Karaköprü’nün evlatlarıyız bu ilçeye birçok kişi emek verdi, Allah razı olsun Ahmet Güzel Başkanımız da çok güzel hizmet etti ve sonra bizler geldik, Büyüttük emek verdik ve ilçe oldu. Karaköprü,  şuanda Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi ve Şanlıurfa’nın umudu olma yolunda.  Bu yüzden Karaköprü’müze sahip çıkarak doğru hizmet etmemiz lazım.  Her gittiğimiz yerde vatandaşlar bizleri tanıyor, biliyor ve güveniyor. Buda sorumluluğumuzu arttırıyor. Benim kapım tüm vatandaşlara her zaman açık olacak” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum