Reklam
Reklam

Nihat Çiftçi: Bize İftira Atanlar, Bu Gün Bu Projeyi Kurtuluş Olarak Görüyorlar

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Kırsal Mahalle ziyaretleri kapsamında Aşık Mahallesini ziyaret etti.

Nihat Çiftçi: Bize İftira Atanlar, Bu Gün Bu Projeyi Kurtuluş Olarak Görüyorlar

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Kırsal Mahalle ziyaretleri kapsamında Aşık Mahallesini ziyaret etti.

04 Mart 2024 - 12:14
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Aşık-Öğütcü Projesi ile ilgili birçok iftiraya maruz kaldığını belirten Nihat Çiftçi, “Madem yanlış bir proje ise neden bugün iptal edilmedi? Bir de adını değiştirerek Kuzey Kent diyorlar. O zaman da doğruydu, şimdi de ve yarın da doğrudur” dedi.

Karaköprü’de gidilmemiş mahalle, dokunulmadıkgönül bırakmama şiarıyla ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Karaköprü Meclis Üyesi Adayı Mahmut Şevket Kuyumcu’nun düzenlediği programa katılarak Aşık Mahallesine bağlı Çelikler, Kurtköy, İsolar, Göbelek, Uyuz Pınar ve Cabur mezralarından gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇİFTÇİ, AŞIK-ÖĞÜTCÜ PROJESİ ŞANLIURFA’NIN KURTULUŞ PROJESİYDİ
Çiftçilere yönelik birçok projesini anlatan Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Aşık-Öğütcü Projesi Şanlıurfa’nın kurtuluşuydu. Fakat vizyonu düşük olan insanlar bunu göremediler, o sırada binlerce iftiraya maruz kaldık. Madem yanlış bir proje ise neden bugün iptal edilmedi? Neden binalar dikiliyor, hani yanlış yapmıştık? Zemin etütü anlamında sağlam, yazın serin, burada yapmış olduğumuz planlama da yüzde 60 oranında sosyal donatı bulunmaktaydı. Üniversitesinden tutun her türlü kurum yeri bırakılmıştı. 100 Metrelik bulvarlardan tutun 1600 dönüm yeşil alan yapılacaktı. Güneş enerji panelleriyle enerji ihtiyacı karşılanacaktı. Biz neyi nasıl yaptığımızı biliyoruz ama o dönemde bize iftira atanlar bugün burayı kurtuluş projesi olarak görüyorlar. Bir de adını değiştirerek Kuzey Kent diyorlar. O zamanda doğruydu, şimdi de ve yarın da doğru. Bizler memleketimize faydalı işler istiyoruz. Buradaki planlama Türkiye’nin en güzel uydu kent planlamasıydı. Bizim amacımız şehrimize hizmet etmek” dedi.

“Yeniden Refah ile Yeniden Karaköprü” diyen Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Bizim tek derdimiz Karaköprü’deki 100’e yakın mahallemize güzel hizmetler götürmek. Karaköprü’müzün kırsal mahallelerindeki sorunları çok iyi biliyoruz. Buna göre birçok alanda projelerimiz var. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimizde Karaköprü’de birçok alanda gerek kilitli parke, grup yolları, taziye evlerini, gençlerimiz için semt sahalarını başlattık. Bunlardan bir tanesi ise Aşık-Öğütcü planlamasıydı” şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum