Reklam
Reklam

Nihat Çiftçi’den üç vizyoner ticaret projesi  

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi seçilmesi halinde Karaköprü’ye Mobilya Ticaret Merkezi, Sanayi Ürünleri Satış Merkezi ve İthalat Merkezi kuracaklarını söyledi. 

Nihat Çiftçi’den üç vizyoner ticaret projesi  

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi seçilmesi halinde Karaköprü’ye Mobilya Ticaret Merkezi, Sanayi Ürünleri Satış Merkezi ve İthalat Merkezi kuracaklarını söyledi. 

12 Şubat 2024 - 17:32
Reklam

31 Mart yerel seçimlerine 50 günden az bir süre kaldı. Siyasi partilerin belirlenen adayları saha çalışmalarını sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi saha çalışmaları kapsamında, geçmiş dönemde hizmete açtığı Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde düzenlenen Gıda Fuarı’nı ziyaret etti. Fuar Merkezi’nde halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Nihat Çiftçi, fuara katılan firma yetkilileri ile bilgi alışverişinde bulundu. 
Karaköprü’ye üç önemli merkez daha yapılacak
Fuar Merkezi ziyareti sonrası konuşan Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi, Karaköprü için önümüzdeki dönemde üç önemli ticaret merkezi kuracaklarını söyledi.
 Bu merkezlerin Mobilyacılar Ticaret Merkezi, Sanayi Ürünleri Satış Merkezi ve İthalat Merkezi şeklinde olacağını ifade eden Çiftçi şunları dile getirdi: 
Şanlıurfa dönemimizde birçok eksikliğini tamamladı. Şanlıurfa’mıza yakışır bir fuar merkezini dönemimizde Şanlıurfa’mıza kazandırdık, Karaköprü’müze kazandırdı. Yeni dönem için yeni ihtiyaçlar var; mobilya sektörü Karaköprü’de çok gelişen bir sektör, bu sektör tüm Türkiye’deki 80 ile dağıtımı gerçekleştiriyor. Bir Mobilyacılar Ticaret Merkezi’ni de Karaköprü’de kurmayı planlıyoruz. Sadece bununla değil, aynı şekilde organize sanayi bölgelerimizde üretilen ürünlerimizin satış alanları için reyon ve satış merkezi için de yine Karaköprü’de planlamamız var. Biz Karaköprü’yü bu projeye de kavuşturacağız ve son olarak da şu çok önemli, ithalatta Şanlıurfa bir marka, Şanlıurfa ithalatçıları çok başarılı bir şekilde çalışmalarda bulunuyorlar. Yerli üretim olarak sanayimizde üretime de başladılar. Pasaj esnafımız pasajın hem can güvenliği anlamında da depremde tehlike arz ettiğini biliyorlar. Onu da biz Karaköprü’ye çekmek istiyoruz. Karaköprü bir ithalat merkezi de olsun. Buradan 80 ilimize ve 80 ilimizde gelen insanlar da ithalat noktasındaki bu merkezde alışverişini yapsınlar. Şanlıurfa canlansın Karaköprü canlansın, esnafımız kazansın, insanlarımız bir bütün olarak kazansın. Bu projeleri önümüzdeki dönem, Karaköprülü halkımız seçtiğinde Karaköprü’de gerçekleştireceğimiz önemli projelerdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum