Reklam
Reklam

Nihat Çiftçi Karaköprü için projelerini açıkladı 

Yeniden Refah Partisi Karaköprü belediye başkan adayı Nihat Çiftçi seçim projelerini açıkladı. Çiftçi; toplumun tüm kesimlerine hitap eden projeleriyle, Karaköprü’nün çehresini değiştirmeyi hedefliyor.

Nihat Çiftçi Karaköprü için projelerini açıkladı 

Yeniden Refah Partisi Karaköprü belediye başkan adayı Nihat Çiftçi seçim projelerini açıkladı. Çiftçi; toplumun tüm kesimlerine hitap eden projeleriyle, Karaköprü’nün çehresini değiştirmeyi hedefliyor.

Nihat Çiftçi Karaköprü için projelerini açıkladı 
09 Şubat 2024 - 16:01
Reklam


31 Mart Yerel seçimlerine iki aydan kısa bir süre kala, siyasi partilerin adayları netleşmeye devam ediyor. Şanlıurfa’da ilk açıklanan adaylardan Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, seçilmesi halinde Karaköprü halkına vaat ettiği projeleri açıkladı. Nihat Çiftçi, yediden yetmişe toplumun tüm kesimlerine yönelik projeler ile, Karaköprü’de yaşayan her bireye hizmet etmeye talip olduklarını söyledi.  
SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖN PLANDA
Karaköprü halkıyla buluşarak projelerini anlatan Av. Nihat Çiftçi, ilçe merkezinde yol yapımı, kaldırım döşeme ve temizlik gibi çalışmaları bir proje olarak görmediklerini, bunların belediyenin asli ve zorunlu hizmetleri arasında yer aldığını ifade etti. Çiftçi; “Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Urfa’mızın 13 ilçesinde verdiğimiz hizmetlerle halkımızın taleplerine cevap verdik. Daha önce 6 buçuk yıl belediye başkanlığı yapıtımız Karaköprü’nün ihtiyaç duyduğu hizmet anlayışını çok iyi biliyoruz. Yeni dönemde ilçemizde ikamet eden bebeklerimizden yaşlılarımıza, çalışan kesimden dezavantajlı bireylerimize kadar herkese dokunmayı hedefliyoruz. Bu hedefler için geçmiş deneyimlerimizden yararlanarak, halkımıza en güzel hizmeti sunacağız” dedi. 
TEMEL PROJELERİMİZ: 
DEPREM BİRİMİ PROJESİ 
Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulacak Deprem Birimi ile, Karaköprü’deki tüm yapılar kontrol edilerek gerekli tedbirler alınacaktır.
EMEKLİLER LOKALİ PROJESİ 
Bu proje ile ; emeklilerimize aile ortamı sıcaklığında bir sohbet ve sosyalleşme imkanı sunulacaktır. Lokaller, yeşil alanlarla iç içe, güvenli ve huzurlu vakit geçirme fırsatı verecektir.
KARAKÖPRÜ ÇATI GES PROJESİ 
Karaköprü’müzde yeni yapılacak binaların kendi aydınlatma ihtiyaçlarını giderebilmesi için GES projelerine destekler vereceğiz. Bu destekler için Avrupa Birliği fonlarından kaynak sağlanması için gerekli girişimlerde bulunacağız.
KARAKÖPRÜSPOR PROJESİ 
İlçemizdeki tüm esnafımız kulübe delege yapılarak, halkımızın takımı sahiplenmesi ve yönetiminde söz sahibi olması sağlanacaktır. Ayrıca kulübümüze kalıcı gelirler sağlamak için çalışmalar yürütülecektir.
DESTEK KART PROJESİ 
Sosyal yardıma muhtaç ailelere, Karaköprü’deki esnafta geçerli olmak üzere DESTEK KART verilecek. Limiti her yıl meclis kararı ile güncellenen bu kart sayesinde, esnafımız ve vatandaşlarımız fayda sağlayacaktır.

KARAKÖPRÜ ÇARŞI (AVM) PROJESİ 
Proje yerel çarşı niteliğinde ve tarihi dokuya uygun inşa edilecektir. Merkezi konumunda yer alarak Karaköprülülere alışveriş ve yaşam alanı sunacaktır.
EĞİTİME DESTEK PROJESİ 
Karaköprü ilçesinde ikamet edip üniversiteyi kazanan öğrencilere; kitap, kırtasiye ve kültürel faaliyetler için eğitim destek kartı verilecektir.
ÇALIŞAN ANNE BABALARA KREŞ DESTEĞİ PROJESİ 
Karaköprü’müzde ikamet eden, çalışan anne ve babalara çocukları için kreş desteği sağlanacaktır.
GÜVENLİ PARKLAR PROJESİ 
Karaköprü’deki park, bahçe ve mesire alanlarına güvenlik kamera sistemi kurulacak. Belediye bünyesinde oluşturulacak güvenlik ekibi ile bu alanlar denetlenerek, vatandaşlarımıza huzurlu ve güvenli bir ortam sağlanacaktır.
GÜLLÜBAĞ KENT ORMANI PROJESİ 
Piknik alanları, kamp merkezleri, bungalov evler, yapay göletler ve oyun alanları ile bu proje tüm Karaköprülülere yaşam alanı sunacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum