Reklam
Reklam

Nihat Çiftçi “Karaköprü’yü Örnek Bir İlçe Haline Getireceğiz”

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprülü muhtarlar ile iftarda bir araya geldi.

Nihat Çiftçi “Karaköprü’yü Örnek Bir İlçe Haline Getireceğiz”

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprülü muhtarlar ile iftarda bir araya geldi.

17 Mart 2024 - 16:01
Reklam

Yeniden Refah Partisi’nin Ahlaklı Belediyecilik vizyonu ile, kırsal mahallere yönelik projelerden, vizyon projelerine kadar çalışmalara değinen Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Benim kapım tüm vatandaşlara her zaman. Her kesimin görüşlerini alarak 7’den 70’e tüm hemşehrilerimize yönelik hizmet atağını başlatacağız” dedi.
Özel bir mekanda gerçekleştirilen İftar programına Karaköprü’ye bağlı kırsal ve merkez mahalle muhtarları katılırken, Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Meclis Üyesi adayları da eşlik etti.
Gerçekleşen iftar programında projelerini anlatan Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Şimdi yeni bir döneme giriyoruz. Karaköprü kararını vermiş, vatandaşlarımız hizmet istiyor. Allah’ın izni ile 2014’te bizlere verdiğiniz görevi en iyi şekilde yapmak için çıktığımız yolda birçok alanda projelerimizi başlattık. Bu projelerimizi tamamlayamadan Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildik. Allah’ın izni ile bu dönem Yeniden Refah Partisi kadroları olarak hizmet üreteceğiz. Derdimiz bir koltuk derdi değil, sizlere hizmet etme derdidir. Buradaki muhtarlarımızın görüşlerine önem veriyoruz. Sadece seçim sürecinde değil, her süreçte bölgemizde ne yapılması gerekiyor sorusunu muhtarlarımızla istişare ederek yapacağız. Bundan emin olabilirsiniz ki hiçbir mahallemizi ayrıştırmadan ne gerekiyorsa o hizmeti yapacağız. Karaköprü merkez mahallerdeki gibi hiçbir fark olmadan tüm hizmetleri tamamlayacağız”
“KARAKÖPRÜ’YÜ ÖRNEK BİR İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ”
“Kırsal mahallerdeki çiftçilerimizi unutmadık ve çiftçilerimize yönelik birçok projeyi hayata geçireceğiz” diyen Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Ziraat mühendislerimiz hep çiftçilerimizin yanında olacak. Hem tarlaları hem de bahçeler de gerekli olan tüm teknik desteği sizlere sağlayacaklar. Hem Fidan, gübre, yakıt ve bunun gibi birçok alanda sizin yanınızda olacağız. Bunu yapan iller çok ve bu uygulamayı da Şanlıurfa’da Karaköprü’ye biz getireceğiz.  Karaköprü’müzü Şanlıurfa’ya örnek bir ilçe haline getireceğiz”
“KAPIM SİZLERE HER ZAMAN AÇIK”
“Bana her zaman ulaşabileceksiniz” diyen Başkan Adayı Nihat Çiftçi, “Belediyeyi kendi Belediyeniz olarak göreceksiniz, sizlere her zaman kapımız açık olacak. Artık dışlanmışlık, ayrımcılık olmayacak, herkes burada kabul görerek istediği işleme ulaşabilinecek. Bu bir demokratik yarış bu süreçte sizin desteğinizi bekliyorum. Kazanıp kazanmamıza halk karar verecek ama bizler her zaman halkımız ile bir arada olacağız. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
NİHAT ÇİFTÇİ: "KARAKÖPRÜ'YÜ ÖRNEK BİR İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ"
Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprülü muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Yeniden Refah Partisi’nin Ahlaklı Belediyecilik vizyonuyla, kent merkezi ve kırsal mahallelere yönelik hazırladığı projelere değinen Başkan Adayı Nihat Çiftçi, "Benim kapım tüm Karaköprülülere sonuna kadar açık, herkesin görüşlerini alarak 7’den 70’e tüm hemşehrilerimize yönelik hizmet atağını başlatacağız" dedi.
Özel bir restoranda gerçekleştirilen iftar programına Karaköprü’ye bağlı kırsal ve merkez mahalle muhtarları katılırken, Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.
Burada bir konuşma yapan Başkan Adayı Nihat Çiftçi, "Şimdi yeni bir döneme giriyoruz. Karaköprü kararını vermiş, vatandaşlarımız hizmet istiyor. Allah’ın izniyle 2014’te bizlere verdiğiniz görevi en iyi şekilde yapmak için çıktığımız yolda birçok alanda projelerimizi başlattık. Bu projelerimizi tamamlayamadan Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildik. Allah’ın izniyle bu dönem Yeniden Refah Partisi kadroları olarak hizmet üreteceğiz. Derdimiz koltuk derdi değil, size hizmet etme derdidir. Buradaki muhtarlarımızın görüşlerine önem veriyoruz. Sadece seçim sürecinde değil, her süreçte bölgemizde ne yapılması gerektiği sorusunu muhtarlarımızla istişare ederek yapacağız. Bundan emin olabilirsiniz ki hiçbir mahallemizi ayrıştırmadan ne gerekiyorsa o hizmeti yapacağız. Karaköprü merkez mahallelerinde olduğu gibi hiçbir fark olmadan tüm hizmetleri tamamlayacağız."
"KARAKÖPRÜ’YÜ ÖRNEK BİR İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ"
"Kırsal mahallelerdeki çiftçilerimizi unutmadık ve çiftçilerimize yönelik birçok projeyi hayata geçireceğiz" diyen Başkan Adayı Nihat Çiftçi, "Ziraat mühendislerimiz hep çiftçilerimizin yanında olacak. Hem tarlalarda hem de bahçelerde gereken tüm teknik desteği sizlere sağlayacaklar. Hem fidan, gübre, yakıt ve benzeri birçok alanda yanınızda olacağız. Bunu yapan iller çok ve bu uygulamayı Şanlıurfa’daki Karaköprü’ye getirerek Karaköprü’müzü örnek bir ilçe haline getireceğiz."
"KAPIM SİZLERE HER ZAMAN AÇIK"
"Bana her zaman ulaşabileceksiniz" diyen Başkan Adayı Nihat Çiftçi, "Belediyeyi kendi belediyeniz olarak göreceksiniz, size her zaman kapımız açık olacak. Artık dışlanmışlık, ayrımcılık olmayacak, herkes burada kabul görerek istediği işleme ulaşabilecek. Bu bir demokratik yarış ve bu süreçte sizin desteğinizi bekliyorum. Kazanıp kazanmamıza halk karar verecek ama bizler her zaman halkımızla bir arada olacağız. Katılımınız için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum