Reklam
Reklam

BBP Karaköprü Belediye Başkan Adayı Tutluoğlu İddialı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaköprü’de çok iddialı bir şekilde tabuları yıkarak gümbür gümbür geliyor.

BBP Karaköprü Belediye Başkan Adayı Tutluoğlu İddialı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karaköprü’de çok iddialı bir şekilde tabuları yıkarak gümbür gümbür geliyor.

BBP Karaköprü Belediye Başkan Adayı Tutluoğlu İddialı
27 Mart 2024 - 13:33
Reklam

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP)  Karaköprü-Batıkent Beyazıt Bulvarındaki Seçim Ofisinde, Karaköprü Belediye Başkan Adayı Eğitimci&Yazar Uzm. Öğrt. Ali TUTLUOĞLU, (BBP) Büyük Birlik Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Murat ÇİFTÇİ, (BBP) Büyük Birlik Partisi  Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Ayşe POLAT, (BBP) Büyük Birlik Partisi Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Aziz PAMUK, Büyük Birlik Partisi Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kaz, İrfan Fahri Coşkun, Alpaslan Acı, Halil Polat, Ali Çiftçi, Şeyma Didim, Faruk Görgü, Bedriye Pamuk, Hikmet Tekyoldaş, Rukiye Alpay, Umut Sarıyaprak, Mehmet Cemil Küçük, Kübra Sönmez, Mustafa Çiftçi, Samet Badıllı,  Ayınzeliha Gerger, Emine Dikmen, Adile Şahin, Reşit Özcan ve diğer encümen adaylarının da katılım sağladığı ayrıca Doğukent Mahalle  Bayan Muhtar Adayı İslim Yılmaz, Narlıkuyu Mahallesi Bayan Muhtar Adayı Ayşe Sarıyaprak ve Karaköprü'de yaşayan vatandaşlarında katılım sağladığı geniş katılımlı bir  istişare toplantısı yapıldı. 

Başkan Adayı Ali TUTLUOĞLU'nun açılışını yaptığı toplantıda Biz merhum şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU’nun ismini ve manevi mirası olan Büyük Birlik Partisini Karaköprü’de diriltmeye ve  yaşatmaya çalışıyoruz… 
Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçimlerinde büyük bir yarış var, biz ne Beyazgül ne Gülpınar Karaköprü’de hilalin içinde kırmızı gül diyoruz. 
Karaköprü seçmeni bizleri gönüllerine basıyorlar, yüreklerine basıyorlar. 
31 mart günü sandıkları patlacağız içerisinden bol bol Kırmızıgül kokuları gelecek hayırlısıyla, vatandaşlar kabinin arkasına gittiklerinde gönül rahatlığıyla oylarını Büyük Birlik Partisine verecekler buna samimiyetimle inanıyor ve söylüyorum...
Karaköprü 1992 kurulmuş yeni bir yerleşim yeridir, İlk belediye başkanımız Ali Gök, o zamanın 50 milyar para ve 200.000 bin dönüm imarlı arazi bırakmıştır. Rahmetli Ahmet Güzel'de "Bir Gün Herkes Karaköprülü Olacak" dedi ve herkesi Karaköprülü yaptı; ama kendisi rahmetli oldu ve gitti. Sonrasındaki belediye başkanı ise herşeyi kitabına uydurduğundan dolayı, Karaköprü'deki çarpık yapılaşmayı, narlı derenin içine 15 katlı imar vermeyi mevcut belediye başkanıyla beraber yaptılar. Bunlar hukukçu olduklarını iddia ediyorlar birisi 1 oyla belediye başkanı oldu zaten encümendi ve şimdi tekrar başkan olmak için aşırı bir israf yapıyor, digeride 2014'te sistem değişti diye Büyükşehir oldu diye Urfa Büyükşehire geçti ve hem Karaköprü'de hem Şanlıurfa'da hukuksuz işlere imza attılar, biz Büyük Birlik Partisi olarak geldiğimizde bu yanlış işlerin, hukuka aykırı olan tüm ihalelerin, imar durumlarının hesabını Devlet adına milletimiz adına Karaköprü halkı adına soracağız, söz veriyorum, dedi.
Şimdi bunlar ikisi de gözleri doynamış birisi Akpartiden Büyükşehirden Aday Adayı olmuş Cumhurbaşkanımız, Akpartimiz Kendisine adaylığı vermeyince Camiden kaçmış medrese sığınmış Yeniden Akpartiden,  Aday olmuştur Yeniden Refahta aynı eski Akpartililer adaydır, bunların gözü doymadığından dolayı birbirlerine şu an rakip olmuşlardır. Karaköprü Kararını Vermiştir, eski isimlerde, simalardan bıkmıştır. Ve yenilik istediğinden dolayı değişim istiyor değişim bunları Karaköprü'de yaşayan bilinçli seçmen sandığa gömecektir evelAllah pazar günü ve 1 nisan sabahı sandıktan Hilalin içinde kırmızıgüller açacaktır inşaAllah Muhsin YAZICIOĞLU'nun hatırası olan Büyük Birlik Partisi Karaköprü siz değerli Karaköprülülerle beraber fark yaratarak açık ara önde birinci parti olacaktır inşaAllah, dedi
2024 yılının bu güzel bahar ayında 1 nisan sabahı Yüce Allah'ın izniyle Karaköprü'de (BBP) Büyük Birlik Partisinin ve Ali TUTLUOĞLU’nun ve sizlerin başarısı konuşulacak inşaAllah, "Sefer Bizden, Zafer Allah’tan"dır diyoruz. 
Şunu açıkyüreklilikle ifade etmek istiyorum. Karaköprü'de "Biz 2024 yerel seçiminden; ya birinci parti olarak çıkacağız, ya da birinci partiyi Karaköprülüler olarak biz belirleyeceğiz Allah'ın izniyle, bunu Şehit Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU'na inanmış, ona gönül vermiş Alperen ruhumla yürekten yüksek sesle söylüyor ve ifade ederek tarihe not düşmek istiyorum." şeklinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum