Reklam
Reklam

Çiftçi ve Gülpınar yönetim anlayışlarını Karaköprü’de açıkladı 

Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi’yi seçim ofisinde ziyaret ederek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Çiftçi ve Gülpınar yönetim anlayışlarını Karaköprü’de açıkladı 

Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi’yi seçim ofisinde ziyaret ederek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

15 Şubat 2024 - 17:47
Reklam

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi hareketlilik artıyor. Şanlıurfa’da büyük bir çıkış yakalayan Yeniden Refah Partisi netleşen adayları ile çalışlarını sürdürüyor. Partinin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi’yi Buluntu Hoca Bulvarı’ndaki seçim ofisinde ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette seçim ofisinde bulunan kalabalığa hitap eden başkan adayları önemli mesajlar verdi. 

“Belediye çalışanlarına baskı yapmayın”
Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, belediye personellerinin seçim işlerinde çalıştırılması veya farklı bir partiye dair paylaşımlar yapması ile ilgili iddialar konusunda bir açıklama yaptı. Çiftçi belediye personelleri hakkında şunları söyledi. “Çalışanlarımız, belediyede çalışanlarını söylüyorum, kim ve kimin döneminde olursa olsun bunlar belediyemizin çalışanları, kamu çalışanları, hiçbir suretle seçime malzeme edilmemeli, baskı altında tutulmamalı. Yani bir hayırlı olsun mesajından dolayı hiçbir kardeşiniz bir yerlere sürülmemeli. Bu her şekliyle çalışma ahlakına, çalışma düzenine hiçbir belediyeye yakışmayacak bir tavır, bunu belirtmek istiyorum, özel sektörde dahil. Patron dahil kendi işçisini siyasi tercihine karışmıyor. Bu kadar şahsileştirmek bu kadar kamplaştırmak doğru değil. Bizim anlayışımızda kucaklaşma vardır, adalet vardır, çalışanlarımızın alın teri vardır. Onlarla bir ve beraber olup inşallah Karaköprü ve Büyükşehir’i güzel bir şekilde yöneteceğiz. 

Biz yeni siyasetçi değiliz, adaletli bir yönetim olacak 
Nihat Çiftçi kendilerine gelen sorulardan biri olduğunu ifade ettiği, yönetme şekli hakkında net konuştu. Seçilmeleri halinde hem Karaköprü’de hem de Büyükşehir Belediyesi’nde adil bir yönetim sergileyeceklerini ifade eden Çiftçi şunları dile getirdi: “Şimdi seçim propagandasını biz asla şahsileştiriliyoruz. Biz Yeniden Refah Partisi’nin anlattığı belediyecilik anlayışıyla gençlerimize ne yapacağımızı, esnafımıza ne yapacağımızı, iş adamı yatırımcılarımıza ne yapacağımızı, kadınlar için nasıl bir politika sergileyeceğimizi ve engellilere, yaşlılara, çiftçilerimize nasıl hizmetler yapacağımızı anlatıyoruz.

Şimdi gerek Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Kasım Gülpınar, gerekse Karaköprü ilçe Belediye Başkanı adayınız Nihat Çiftçi, yeni siyasetçi değiliz. Ben de 10 yıl teşkilat görevleri, 10 yılda Belediye Başkanlığı yapan bir kardeşinizim. Şimdi şu soruya maruz kalıyoruz, ben kendim de kalıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığını Kasım Gülpınar kazandığında siz belediye giremezsiniz. Diyorum ki niçin girilmesin? Neden? Kasım bey ilk defa yetki almayacak? Bugüne kadar milletvekili oldu, Merkez Karar Yürütme Kurulunda görev aldı, Cumhurbaşkanımızın danışmanı oldu. Siz bir kurumda sayın Kasım Gülpınar’ın etkisini müdahalesini gördünüz mü? Hayır!  Yanında yürüyen arkadaşlarının etkisini gördünüz mü? Devletin iş ve işlemlerine karıştığını, Ee hayır, Ee hayırsa 20 yıldır bu kişilikte olan bir insanı, Belediye Başkanı olması halinde niçin olsun? Bu nereden çıkıyor? Bir algı yerleştirmek istiyorlar. Bu algı tutmaz. Neden tutmaz? Çünkü biz yeni siyasetçi değiliz, yeni siyasetçi değiliz. Kapımız herkese açık, adalet içerisinde bir yönetim olacak, hizmet endeksli olacak.”

“Urfa için güzel bir kadro kurduk”
Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, belirlenen adaylar ve yönetim şekline dair şunları söyledi. “Yeniden Refah Partisi’ne karşı Urfa’da çok ciddi bir teveccüh var. Bunun tabii sebeplerini iyi okumak lazım, iyi görmek lazım. Burada sizlere belediyecilik anlamında hizmet etmek için çok değerli arkadaşlarımızla beraber güzel bir ekip, güzel bir kadro oluşturmaya çalıştık ve bunda da yavaş yavaş inşallah adım atıyoruz, mesafe kat ediyoruz.

Şimdi büyük oranda ilçe Belediye Başkan adaylarımız hemen hemen netleşti bir ve iki ilçe hariç. Onun haricinde önümüzdeki bir hafta boyunca da encümen adaylarımızı da belirledikten sonra ayın yirmisinde de onu teslim ettikten sonra, çok daha yoğun bir şekilde hem belediye başkan adaylarımızla hem encümen adaylarımızla beraber sahada sizlerle daha fazla birlikte olacağız inşallah. Belediyecilik anlamında halkın teveccühünü kazanmış, geçmişte kendini ispat etmiş, başta Nihat Çiftçi başkanımız olmak üzere diğer arkadaşlarımız da siyasetin içinde olmasa bile, en azından halkın teveccühünü kazanmış, çok değerli bir kadro oluşturmaya gayret ettik. Elimizden geldiğince bizler Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ve diğer ilçe Belediye Başkanı adaylarımız olarak sizlerin hizmetinize inşallah talip olduk. İnşallah bir nisanda Yeniden Refah Partisi’ni güçlü bir şekilde seçersek, bir nisandan sonra bunu seçiminiz hizmete dönüştüreceğiz. İnşallah önümüzdeki dönem Nihat başkanımız ve biz de hep birlikte Karaköprü’ye çok daha fazla hizmet edeceğiz.

Aslında dönem şu anda biraz Karaköprü’nün devri gibi öyle görünüyor. Tabii Karaköprü hak ediyor. Nihat başkanım söylüyor Karaköprü Urfa’nın bir kopyası, Urfa’nın bir özeti. Gerçekten de buradan her kesimden insanlar var. Dışarıdan gelen çok değerli misafirlerimiz var. Memur kesimi, bürokrat kesimi var, tabii Urfa’nın yerlileri var, kırsal kesimi var. Dediğim gibi hemen hemen bütün Urfa’nın temsili aslında Karaköprü’de cereyan ediyor. Onun için bunlara hizmet, bu insanlara, bu hemşerilerimize hizmet, Urfa’ya hizmet anlamına gelecek. Biz bu güçlü kadromuzla inşallah başta Karaköprü olmak üzere bütün Şanlıurfa’nın hizmetin en güzel şekilde göreceğiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum